Ova je knjiga praktičan vodič za lakše življenje svih vaših snova. Autorica Sanja Plavljanić-Širola već 13 godina održava radionice Ostvarivanja želja, u kojima poučava svoje polaznike kako da ostvare male i velike (a ponekad i potpuno nevjerojatne) žudnje svog srca.

Kroz sve te godine radionica, iskustava i novih uvida, otkrila je da je za ostvarenje svega što za sebe želite presudan jedan jednostavan korak – povezivanje s onim što naziva Čarobnim tokom. Načini ulaženja u Čarobni tok jednostavniji su nego što biste mogli pomisliti, a u ovoj su knjizi vam se otkrivaju pomoću 7 jednostavnih magičnih ključeva.

Neke od njih već prirodno upotrebljavate, a neke trebate ponovno otkriti!

Knjigu prati i radna bilježnica pomoću koje možete odmah primijenjivati sve što učite u knjizi.

“Postoji nešto što ja zovem Čarobnim tokom. Tu je, odmah pokraj vas. Na dohvat vam je ruke. Ponekad u njega kročite, a da toga niste ni svjesni i ostanete zadivljeni čudima kojima svjedočite.No većina ljudi uopće nema pojma da taj tok postoji, niti zna načine s pomoću kojih u njega može ući. Ponekad vam se naprosto dogodi da imate čarobno jutro, ponekad i čitav dan. No ne bi li bilo prekrasno živjeti tako stalno, iz dana u dan?” ~ Sanja

Lakoća godišnjih odmora donosi i lakoću kreiranja promjena. Neka ovoga ljeta Čarobni tok postane i vaša stvarnost!

Iskoristite posebnu ljetnu akciju u lipnju i priuštite si ovu čudesnu knjigu i Radnu bilježnicu uz popust od čak 40%!