Postoje određeni znakovi koji ukazuju na to da ste pronašli “savršenu” ljubav. Ako ste pronašli onoga tko vas istinski razumije i poznaje, ne puštajte tu osobu! Uživajte u tome jer to je nešto što se ne ostvari svakome.

atma.hr – 78
1. To je više od samog osjećaja

Kad ste se susreli, shvatili ste da je romantična ljubav – osobito među srodnim dušama – toliko više od prolaznog fizičkog osjećaja.

To je zapravo više i od unutarnjeg osjećaja, spoznaja koja prožima vaš cijeli odnos, čak i kada (a možda i osobito baš tada) ste razdvojeni.

2. Povezujete se bez napora

Možda ste se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Možda ste naletjeli jedno na drugo u parku. Možda ste očijukali jedno s drugim u kavani.

U svakom slučaju, jednom kada ste se konačno pozdravili i prišli jedno drugome sve je bilo nabijeno elektricitetom.

Stvorila se duboka i intenzivna povezanost kroz razgovor i govor tijela. Kod nekih parova ovaj osjećaj izblijedi s vremenom, ali s vašom srodnom dušom on samo postaje sve intenzivniji i jači. Uživajte u tome, jer to je nešto što se ne ostvari svakome.

3. Osjećate intenzivnu kemiju

Opčinjeni ste jedan drugim više no što ste mislili da je moguće, a faze zainteresiranosti, izlaženja, itd. jednostavno ne prolaze.

Samo ste se jednostavno povezali i sve što želite je biti zajedno.

atma.hr – 39

4. Vaša razina komunikacije je bez premca

Uspjeh svake dugotrajne veze može se pripisati sposobnosti ne samo jasnog već i autentičnog komuniciranja. Ovakva komunikacija je stvarna, ništa nije skriveno i jasno da je lišena laži. Ništa se ne skriva.

Ovo vas čini otvorenim i ranjivim prema svom partneru. Ponekad je potrebno to vježbati, ali srodne duše imaju ovakvu vrstu komunikacije jedno s drugim.

Važno je da srodne duše izraze svoje potrebe i znaju da komunikacija poprima mnoge različite oblike. Međutim, dobra komunikacija će voditi višoj razini povezanosti.

5. Stvarate vaš vlastiti svijet zajedno

Najsnažnije veze su one u kojima srodne duše stvaraju zajedno. Naravno da može biti zabavno ležati u krevetu i gledati filmove. Izlasci su super, ali ako je to sve čime se bavite, gdje zapravo idete?

Srodne duše nalaze stvari koje su im zajedničke, čak i neke koje im nisu zajedničke i zgrabe ih s obje ruke. Dijele jedno s drugim duhovnost, aktivizam, umjetnost, znanost… i stvaraju zajedno.

Razmjena strasti za navedenim stvarima dodatno povećava njihovu ljubav.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78