Foto: pixabay.com

Prava ljubav stvara magiju. Čini vas mekšima i omogućava protok osjećaja. Bez obzira je li to sudbina ili duga borba, u pravoj ljubavi ego ne igra glavnu ulogu. Ali to ne jamči određeni ishod.

atma.hr – 78
Svi znamo klišej prave ljubavi u našem društvu. Gledate filmove, slušate pjesme, čitate ljubavne romane. Sve to vam pruža srceparajuću vrstu ljubavi. Te iluzije su više kao amortizeri brzine na putu do prave stvari.

Prava ljubav nema vremenskog ograničenja

Kada je sjeme prave ljubavi zasađeno, ponekad treba proći dosta vremena dok proklija. Sudbina ili kako god to želite nazvati – ne mora nužno biti instant kemijska privlačnost, iako bi to moglo prodrmati vaš svijet.

To je osjećaj u kojeg ste prilično sigurni. A čak i ako ste “sigurni” i ako je druga osoba sigurna, to ne znači da su obje strane spremne za “pravu ljubav”. Neki ljudi koji su susreli ljubav svog života i bili povrijeđeni, moraju se prvo prijaviti na odjel virtualne bolnice za zaljubljene. Moraju se iscijeliti i maknuti se s tog mjesta.

Gdje se stare rane gnoje; gdje je srce slomljeno u krhotine, potrebna je njega. Potrebno je neko vrijeme ostati u prošlosti, povezati se s drugima i ispričati svoj jad.

Prava ljubav ostavlja tu osobu slomljenu. Ona ne može biti u potpunosti otvorena, prisutna i ranjiva u pravom ljubavnom odnosu, jer još uvijek nije spremna otpustiti. Susrećete se s drugom osobom ali kao da jedan od vas – ili oboje imate alergijsku reakciju, tako da moramo ostati daleko od onoga što nas privlači, jer jednog dana ta ljubav bi nas mogla žive pojesti.

A dvije osobe su na tom putu kozmičkog sudara. Osjećaj karme, osjećaj kao da nemamo izbora, osjećaj ludila.

Ponekad samo treba imati strpljenja. Strpljenje briše neautentičnost i daje dar ljubavi prema sebi, dar samopouzdanja i poznavanja sebe.

atma.hr – 39

Vaš ego ne pobjeđuje

Kada se susretnete s dušom, srcem, prijateljstvom, ljubavnom vezom, vaš ego može započeti sa svojom uobičajenom paradom. Sve dok ga se ne počne neprestano podsjećati na našu svrhu, a to je ljubav.

Prava ljubav stvara magiju. Čini vas mekšima i omogućava protok tih osjećaja. Postaje vam jasno da se radi o čistoj, istinskoj ljubavi.

Bez obzira je li to sudbina ili duga borba, u pravoj ljubavi ego ne igra glavnu ulogu. Ali to ne jamči određeni ishod.

Ne možete izbjeći sinkronicitet

Bilo da se radi o stvarima koje su vam zajedničke ili možda vaša braća imaju ista imena ili imate sličnu percepciju života. Ili shvatite da su vam se putovi već ukrstili prije nekoliko godina, bez da ste to znali.

S druge strane, gdje god idete ime te osobe iskače poput neonskog znaka ili stalno čujete neke pjesme povezane s tom osobom koje je nemoguće ignorirati…  Pitate se – zašto ne možete pobjeći od cijelog tog ludila?!

Nemojte bježati niti se sakrivati. Prepustite se, tako je lakše. Shvatite to kao potvrdu da ste na dobrom mjestu. Bilo da oboje žudite jedan za drugim ili bježite u suprotnim smjerovima, ako postoji sinkronicitet – to znači da još nije gotovo. Lekcije u životu dolaze zbog našeg razvoja.

Želite li se razvijati? Odnosi su idealna stvar za duhovni rast. A kad pokušamo zaobići ili skratiti lekciju – iznenađenje! Moramo je ponoviti!

atma.hr – 78
Tko ne voli mučenje s ponavljajućim obrascima, pokušavajući shvatiti svoje izbore, osjećaje i ono što nas privlači tim izazovima?

Prava ljubav je ljepilo koje povezuje vaše srce s potencijalnim rastom duše. Svijest je svjetlo. Bilo da ste u braku, živite zajedno ili ste pobjegli i pridružili se cirkusu, istinska ljubav uvijek je uz vas, jer ona jednostavno “jest”.

Osjećate sreću

Imali ste dovoljno sreće da susretnete nekoga i doživite pravu ljubav i vezu.

Bilo da je to trajalo jedan dan, godinu ili ostatak vašeg života, osjećate da je to ono o čemu bi trebale govoriti ljubavne priče i da ste kroz tu ljubav postali – najautentičnija verzija sebe.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

110 HEMP ŠEŠIRI

HIMALAYAN ŠEŠIR OD KONOPLJE

Cool, čvrsti i ekološki šeširi, ručno izrađeni u Nepalu od eko konoplje.

Dostupno u različitim bojama i dezenima.

Kroz rub oboda šešira provučena je mekana metalna žica tako da oblik šešira možete namjestiti po želji.

Opseg dijela koji ide na glavu je oko 52 cm. Ukupan promjer vanjskog ruba oboda je 30 cm.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here