Foto: pixabay.com

Rak pomaže Ribama da steknu samopouzdanje, a Ribe im zauzvrat pomažu da uspostave unutrašnju vezu sa sobom. Pored toga, u ovom savezu oba predstavnika mogu psihološki pomoći, jer su najbolji kada je riječ o empatiji.

atma.hr – 78
Prijateljstvo u astrologiji je pod kontrolom Merkura – planete komunikacije. Poznato je da ova planeta pomaže ljudima da pronađu zajednički jezik i osjete harmoniju među sobom. Ali, ova planeta je uključena samo s onim parovima zodijaka koji imaju zajednički element ili vladara – pa vam Merkur omogućava da energiju održite u ravnoteži.

Astrolozi nam otkrivaju koji horoskopski znakovi mogu lako postati prijatelji.

Ovan + Škorpion

Vatreni Ovnovi su pod okriljem Marsa – planete odlučnosti, koja obdaruje ogromnim životnim potencijalom. Pored dubokih Škorpiona, kojima pored Plutona vlada Mars, Ovnovi smanjuju brzinu i uklapaju se u filozofski val.

Ovo prijateljstvo pomaže kod oba znaka da na sve gledaju iz različitih kutova i usporavaju kada je to potrebno. Pored toga, Škorpioni uvijek pronalaze stvarnu podršku u Ovnu, temeljenu na identičnim pogledima na život i vrijednostima.

Bik + Vaga

Bik, usmjeren na materijalnu stranu života, zaista voli chic stil i glavni su hedonisti horoskopa. Zbog toga se najudobnije osjećaju pored Vage – znak koji Venera također usmjerava.

Planet ljepote, novca i zadovoljstva omogućava ovom tandemu da nađu novu motivaciju za podvige i u karijeri i u mogućnosti da lijepo žive.

atma.hr – 39

Blizanci + Vodenjak

Ovo dvoje uvijek imaju o čemu razgovarati – oba znaka odlikuju originalne misli, odličan smisao za humor i ljubav prema životu u svim njegovim manifestacijama.

Blizanci kao glavni intelektualci horoskopa opskrbljuju Vodenjaka hranom za razmišljanje, a oni zauzvrat pomažu Blizancima da razmišljaju van okvira i žeđ ​​za znanjem pretvaraju u posao. Usput, Vodenjak može postati sjajan trener i guru, a upravo Blizanci otkrivaju taj potencijal.

Rak + Riba

Intuitivni Rakovi i pjesničke Ribe ne samo da mogu stvoriti prijateljstvo, već i stvaraju veličanstven kreativni tandem. Oba znaka su fokusirana na estetsku stranu života i često imaju slične ukuse.

Rak pomaže Ribama da steknu samopouzdanje, a Ribe im zauzvrat pomažu da uspostave unutrašnju vezu sa sobom. Pored toga, u ovom savezu oba predstavnika mogu psihološki pomoći, jer su najbolji kada je riječ o empatiji.

Lav + Strijelac

Drugi vladar Lava, nadmoćni Jupiter, također upravlja Strijelcem, znakom odgovornim za širenje znanja i putovanja.

Ovaj vatreni par želi pretvoriti ideje u akciju pa često, pored prijatelja, postaju i poslovni partneri. Što se tiče razmjene energije, Lavovi pomažu Strijelcima da se kreću ka cilju.

atma.hr – 78
Djevica + Jarac

Prijateljstvo Djevice i Jarca je spoj dvoje ljudi koji su bukvalno opsjednuti poslom i postizanjem visine u karijeri. Oba znaka imaju za cilj stjecanje visokog društvenog statusa pa se njihovo prijateljstvo odlikuje međusobnim razumijevanjem.

Djevica potpuno vjeruje odgovornom Jarcu, a Jarac vidi Djevicu kao najboljeg savjetnika koji uvijek može biti objektivan.

zenskimagazin

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut

Duljina remena 100 cm / 1-2 vanjska zatvorena džepa na torbi ili remenu (ovisno o modelu) / Dimenzije: cca 35×40 cm / patentni zatvarač, odvojeni pretinac za mobitel / Pamuk 100%

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.