Watercolor galaxy vector created by pikisuperstar - www.freepik.com

4. srpnja/jula Sunce se poravnava sa Siriusom, našim Duhovnim Suncem. Dolaze energije visokih frekvencija, sada možemo uravnotežiti i uskladiti svoje tijelo i dušu. Ovo razdoblje je izuzetno korisno za podizanje duhovne svijesti, primanje božanskih poruka, kao i pronalaženje svježeg osjećaja slobode u našim životima.

atma.hr – 52
U drevnoj astrologiji Sirius je poznat kao Duhovno Sunce, jer su ga vidjeli kao vrata koja vode u nebo. Vrata svete energije aktiviraju se u prvom tjednu srpnja/jula svake godine i donose duhovni napredak i pojačane vibracije.

Ove godine konjunkcija se događa 4. srpnja/jula. U ovom trenutku, ova energija će biti dostupna svima nama za jačanje intuicije, tehnološke inovacije, poduzetničke pothvate i kreativnu inspiraciju.

Dolaze energije visokih frekvencija koje će nam omogućiti da apsorbiramo sve nebeske vibracije Siriusa. Ovo je vrijeme kada možemo uravnotežiti i uskladiti svoje tijelo i dušu. Ova energija može nas napuniti i pružiti nam novu inspiraciju.

Ako je naše Sunce toplina u našem tijelu onda je Sirius zvijezda koja nam grije dušu. Energija Siriusa je korisna u otpuštanju ograničenja i oslobađanju kako bi mogli pokazati svoje najistinitije sebstvo.

Ova energija slobode također može biti inspirativna, jer nam pomaže da poduzmemo konkretne korake kako bismo svoje snove i ciljeve ostvarili.

Ovo razdoblje je izuzetno korisno za podizanje duhovne svijesti, primanje božanskih poruka, kao i pronalaženje svježeg osjećaja slobode u našim životima.

Ovo je razdoblje također kada bismo mogli prihvatiti veze s bićima iz više dimenzije.

Meditirajte i radite na aktivaciji trećeg oka, dok se nastojite povezati sa svojim duhovnim vodičima, višim ja i zamoliti ih za vodstvo.

Ovo razdoblje također će biti odlično vrijeme za rad na čišćenju aure kao i rad na tome da budete slobodniji u poduzetničkim ili kreativnim projektima.

Ako ste povezani s tehnologijom, tada biste mogli osjetiti podršku i inspiraciju kada su u pitanju stalne inovacije.

Ovo je čarobno vrijeme stoga se otvorite energijama, slijedite svoju intuiciju, čekaju nas duboki uvidi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić