Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontal
Ovan

Mladi Ovan svojim roditeljima ne da mira. Ovo su mladi ljudi puni života i uvijek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija nerijetko zarade i poneku ozljedu. Zanima ih sve, ali prije svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren. Mogu naglo srljati u brak ili ga vječno izbjegavati jer im ideja braka nije uvijek sasvim jasna. Individualci po prirodi uvijek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

Pod stare dane mogu nastaviti slijediti ovakav ritam, no problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i dob to više ne dopuštaju. Teško da mogu voditi miran život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja – mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do posljednjeg trenutka svog života bavit će se sportom, a vi ćete morati ih slijedite svidjelo se to vama ili ne. Ako ne možete, oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

Savjetnici Desno

ATMA SAVJETOVALIŠTE

Broj telefona: 060/600-303
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min


BRAMA KOD 01


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE


MILIJANA KOD 02


DUHOVNI MEDIJ, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA, OVISNOSTI


MARIO KOD 03


ASTROLOG (JYOTISH), OSOBNI HOROSKOP, PSIHOLOŠKA POMOĆ U KRIZNIM SITUACIJAMA, HOMEOPAT


ZORA KOD 07


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA


ŽELJKO KOD 06


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE


MELITA KOD 04


OSOBNI RAST, NLP, ZAKON PRIVLAČENJA, KARIJERA, LJUBAV, ODNOSI, BLOKADE, TRAUME, KONFLIKTI


DANIJELA KOD 05


ENERGETSKA PSIHOLOGIJA (EFT, NLP), ODNOSI, KARIJERA, EMOCIJE, ZDRAVLJE, STRES, OVISNOSTI

Bik

Mladi Bikovi su mazni i komodni. Slabi su na slatkiše i skloni tome da idu linijom manjeg otpora. Znaju se dodvoriti i šarmom osvojiti.

Ako žive u dobrim materijalnim uvjetima onda su i sretni. Ako žive u siromaštvu njihovo djetinjstvo i mladost bit će zapamćeni kao posebno mučan period. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posjedovanje im je jednako važno kao i voljena osoba. Izbjegavat će brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole uživati ​​u životu i užicima.

Ako su svoje bogatstvo povećali tijekom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni dijeliti po svaku cijenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

Pokret i kontakt je ono što mlade Blizance čini sretnima. Oni moraju biti u vječnom kretanju kako bi potvrdili svoj identitet. Komuniciraju s lakoćom i zato im je važno društvo. Ne radi društva samog, jer oni nisu posebni humanisti, nego više kao osobe s kojim mogu pričati i izražavati se. Kad progovore, obično ne zatvaraju usta. Ako se vezuju, osoba s kojom jesu mora biti svjesna da im je važan društveni život.

Putovanja i kretanja među ljudima nešto je što ih obogaćuje i čini sretnim.

Pod stare dane važno im je da zadrže kontakte ili obnove stare, kako bi imali s kim popričati. Ukoliko su usamljeni, jako su nesretni i trebali bi što prije potražiti neki hobi kroz koji bi mogli steći nove prijatelje. Ako je partner (partnerica) jednako društven, starost s njima može biti vrlo zabavna i ispunjena svježim iskustvima, bilo kroz putovanja, razne društvene aktivnosti ili one intelektualnog karaktera.

160×600 text-47 lijevo

Rak

Ovo introvertno i osjećajno dijete nerijetko zabrine svoje roditelje. S njim treba pažljivo i nježno, no ne na način da se “drži pod staklenim zvonom”. U svijet odraslih treba ga uvoditi postupno kako bi stiglo da se navikne na grubosti svakodnevnice. Potreba za povlačenjem u svoj svijet snova i mašte je dobra, ali ako primijetite da je prečesta – ohrabrite ga za neke otvorenije aktivnosti, poput sporta na vodi ili slično.

U brak ulaze s osjećajem i istinskom potrebom da osnuju obitelj. Povremena labilnost ticat će se samo subjektivne promjene raspoloženja, ali u dubini duše oni imaju zacrtan jasan cilj. Uspiju li kroz život izgraditi dom i obitelj, provodit će ugodnu starost ispunjenu obiteljskim posjetama i okupljanjem svojih najbližih oko sebe. Ostanu li sami, postaju tužne osobe pune sjete i melankolije. Ovi ljudi uvijek sve zapamte pa nerijetko žive u prošlosti.

Lav

“Ja moram biti glavni, a ako nisam, dobro ću se potruditi kako bih privukao svu pažnju.” Tako se ponašaju djeca i mladi Lavovi. Svakako, nekada ih treba pripremati na to da neće uvijek biti onako kako oni žele, u dobroj namjeri kako bi ih osposobili za život … Za njih je najveća uvreda ignoriranje.

Međutim, ulazak u brak mora biti pompozan i vrlo zapažen. Žene Lavovi se vjenčavaju iz velike ljubavi, ali gledaju i na to da im brak donese neki status. Vole sjaj i raskoš, a još više slavu. Ako nema “publike” – nesretni su.

Pod stare dane im je važno da se za njih čulo i da se za njih zna. Ako su nešto postigli, u stanju su satima pričati o svojim postignućima i svojstveno “gnjaviti” ljude oko sebe. Ako su rezultati izostali, pretvaraju se u osobe koje su sklone lažima kako bi se prikazali kao nešto što nisu. Kad dođu kući i u samoći proanaliziraju svoj život, ponos im neće dati da priznaju ako nešto nisu uspjeli. Izgradit će novu konstrukciju izmišljenih postignuća kojom će i dalje obmanjivati ​​druge.

Djevica

Djeca Djevice su obično vrlo uglađena, gotovo otmjena. Paze na svoje ponašanje i trude se biti pristojna i dobra. Obično su primjer drugima kako se treba ponašati i kako učiti u školi. Roditelji s njima nemaju većih briga. Prije nego što stupe u brak proanalizirat će svaku sitnicu o partneru (partnerici) i njihovom budućem životu. Bavit će se i onim naizgled beznačajnim detaljima pa će sve to koji put oduzeti životu spontanost i strast. Ima i onih koji će voljenoj osobi ili situaciji u kojoj jesu uvijek naći neku manu zbog koje će odlagati brak.

Pod stare dane obično se pretvore u prave apotekare. Koji put se to dogodi i prije. Ako su ostvarili skladan brak i radili posao u kojem su mogli pokazati što znaju, vodit će uredan život pun malih organiziranosti i u starosti. Sitnice koje drugima ne znače nešto, njima mogu postati smisao! Ako vas to ne pogađa, dopustite im njihove male sitničavosti, a onda im dajte i ormarić za kućnu apoteku. Ukoliko je Djevica u životu propustila nešto njoj važno, pod stare dane će prigovarati i trpjeti zbog onoga što se u psihologiji zove transfer – gunđanja; zbog nečeg što nema veze s temom (a zapravo se iza toga krije nešto drugo) i tako “od jutra do sutra”.

Kliknite na stranicu 2 za ostale znakove

300×250 centar text-39

Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objavaNe dajte nikome da vam ukrade snove
Slijedeća objavaJeste li mudra ili razumna žena? Evo u čemu je razlika!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here