Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Ti imaš moć izbora. Odaberi zdravlje i sreću. Možeš izabrati da se ponašaš prijateljski ili, isto tako, možeš izabrati da se ponašaš neprijateljski. Odaberi biti za suradnju, veseo, prijateljski raspoložen, dopadljiv i cijeli svijet će uzvratiti.

atma.hr – 52
Već dugo vremena govorim o manifestaciji želja. Namjera mi je da ljude učinim svjesnim neograničene moći koja im je data od trenutka kad su rođeni i nadam se da mogu pomoći da probude svoj unutrašnji potencijal kako bi ponovo uspostavili svoju vezu sa izvorom kreacije.

Vjerujem da su uspjeh, sreća i zadovoljstvo u životu direktno proporcionalni razini svjesnosti, prisutnosti. Cilj naših života je da se probudimo do najviše razine svjesnosti koji se ponekad zove prosvijetljenost. Naš jedini zadatak u životu je da povećavamo nivo svjesnosti kroz učenje, rad i život.

Najbrži način za ostvarenje bilo čega iz nevidljivog svijeta i njegovo otjelovljenje u stvarnom, fizičkom svijetu je kroz proučavanje Univerzalnih zakona. Trebali bismo učiti cijelo vrijeme, a ne samo ponekad. Moramo shvatiti ove zakone i učiniti ih dijelom našeg svakodnevnog razmišljanja, učiniti ih dijelom nas samih. Kad se to dogodi, onda smo, zaista, prosvijetljeni.

Tada više nema napora i život postaje lagani proces kreiranja, bez stresa. Jednostavno zamolimo i to nam je dato, jednostavno damo, a dobijemo više. Međutim, to moramo shvatiti, jer nije dovoljno to samo znati. Znati i razumjeti su dvije različite stvari.

Razumijevanje dolazi iz svjesnog, a znanje iz super-svjesnog uma koji je povezan sa najvišom inteligencijom univerzuma. Da bi zaista znali ove zakone, moramo sebe stalno podsjećati na njih. Moramo ih studirati, misliti o njima sve dok ne postanu naša druga priroda. Tada ćemo doživjeti prosvijetljenost.

Primjetio sam da mnogi ljudi čitaju moje tekstove ali malo njih razumije kako ih koristiti , zato sam kreirao korak po korak vodič kako bih pomogao ljudima da iskoriste ove principe kako bi ostvarili sve što požele.

atma.hr – 52
Prvi korak

Definirajte jasno vaše glavne ciljeve. Ako ne znate što želite onda Vam Univerzum ne može pomoći. Izjavite jasno što želite i budite što određeniji. Zapisivanje ciljeva u formi namjere uvijek pomaže.

Primjer: ”Namjeravam zaraditi 20 000 mjesečno (u kojoj hoćete valuti)”, “Namjeravam upoznati osobu svog života.” i sl.

Drugi korak

Smislite dobru afirmaciju za svaki od svojih ciljeva. Afirmacija mora biti uvjerljiva i mora biti istinita. Korištenje emocionalnih riječi uvijek pomaže. Primjer “Biram ostvariti 100 000 (uzmite koju hoćete valutu) SADA. Prihvaćam to ili nešto bolje.”

Korištenje riječi “biram” dodaje ekstra uvjerljivost afirmaciji nego kad bismo samo rekli “ostvarit ću 100 000″, onda nam naša podsvijest ne bi vjerovala.

Uvijek dodajte ono “prihvaćam to ili nešto više” vašoj afirmaciji i bit ćete zapanjeni koliko je to “više”. Korištenjem riječi SADA , pokrećete moć kreacije, stvaranja , zato što je SADA jedino vrijeme koje postoji, i jedino vrijeme kad možete iskroistiti moć kreacije.

SADA je jedino vrijeme za ostvarivanje tj. manifestaciju onoga što želimo, za čim težimo. Kad kažemo “SADA” onda iskazujemo istinu.

Nemojte se zeznuti pa reći “ali ja ne vidim tih 100 000?” Tih 100 000 već posjedujete na energetskom nivou, tako da iskazujete istinu.

atma.hr – 52
Treći korak

Programirajte svoju podsvijest afirmacijama koje ste smislili. Jednom kad Vaša podsvijest prihvati afirmacije kao istinu, kreacija se događa automatski. Vjerovatno ste čuli da Vaše konzistentne misli postaju Vaša realnost (ono o čemu mislimo najviše vremena je ono što dobijamo).

Afirmacije su jedan od najmoćnijih načina da ono što najviše želite pretvorite u konzistentnu misao. Da bi Vaš podsvjesni um što brže prihvatio afirmaciju kao istinu, morate ga strpljivo uvjeravati govoreći mu istinu opet i nanovo.

Ovdje je jedna istina na koju se morate stalno podsjećati, svaki put kad izgovarate Vašu afirmaciju. ”Na višoj (dubljoj) razini sam povezan s najvišom inteligencijom univerzuma koja je stvorila i uvijek će stvarati cijeli fizički svijet. Zbog toga imam moć kreirati sve što poželim u bilo koje vrijeme”.

Četvrti korak

Praćenje vlastitih misli od momenta do momenta, koncentracija.

Um uvijek ima tendenciju da misli negativno, to je priroda ljudskih bića, i to je rezultat evolucije.

atma.hr – 52
Ne zaboravi:

1. Razmišljaj o dobru i dobro će uslijediti. Razmišljaj o zlu i ono će isto tako slijediti. Ti si ono o čemu razmišljaš najviše vremena.

2. Tvoja podsvijest se nikad ne prepire s tobom. Ona prihvaća ono što joj tvoj um zapovijeda. Ako kažeš: “Ja si to ne mogu priuštiti”, to može biti istina, ali to ne govori. Odaberi bolje misli, jednostavno odluči, “Ja ću to kupiti. Prihvaćam to kao istinu.”

3. Ti imaš moć izbora. Odaberi zdravlje i sreću. Možeš izabrati da se ponašaš prijateljski, ili, isto tako, možeš izabrati da se ponašaš neprijateljski. Odaberi da budeš za suradnju, veseo, prijateljski raspoložen, dopadljiv i cijeli svijet će uzvratiti. To je najbolji način da razviješ divnu osobnost.

4. Tvoj svjesni um (svijest) je tvoj “čuvar na vratima.” Njegov posao je da zaštiti tvoj podsvjesni um (podsvijest) od lažnih prikaza. Izaberi da vjeruješ da se nešto dobro može dogoditi i događa upravo sada. Tvoja najveća snaga je tvoja sposobnost biranja. Izaberi sreću i blagostanje.

5. Nagovori i izjave drugih nemaju moć povrijediti vas. Jedina moć je kretanje vlastite misli. Možeš odabrati da odbiješ misli ili izjave drugih, a potvrditi samo dobre. Ti imaš ovlast da odabereš način na koji ćeš reagirati.

6. Pazi što govoriš. Povedi računa o svakoj “praznoj” riječi. Nikada ne reci, ”Neću uspjeti; Izgubit ću posao; Ne mogu platiti najamninu.” Tvoja podsvijest ne shvaća šalu. Ona prihvaća sve te riječi kao istinite i onda ih sprovodi u djelo.

7. Tvoj um nije zao, kao što ni jedna prirodna sila nije zla. Samo zavisi u koju se svrhu koriste sile prirode. Koristi svoj um da bi blagoslovio, liječio i nadahnuo sve ljude koje srećeš posvuda.

8. Nikad ne reci “Ne mogu.” Savladaj taj strah, i zamijeni ga sljedećim mislima, “Sve mogu učiniti koristeći moć svog podsvjesnog uma.”

9. Počni razmišljati sa stajališta vječne istine i načela života, a ne sa stanovišta straha, neznanja i praznovjerja. Ne dopusti drugima da misle za tebe. Odaberi svoje misli i donesi vlastite odluke.

10. Ti si zapovjednik svojoj duši (podsvijesti uma) i vladar nad svojom sudbinom. Ne zaboravi, ti imaš sposobnost da biraš. Izaberi život! Izaberi ljubav! Izaberi zdravlje! Izaberi sreću!

11. Što god tvoj svjesni um pretpostavlja i vjeruje da je istina, tvoj podsvjesni um će prihvatiti i dovesti do ostvarenja. Vjeruj onda u dobru sreću, božanske upute, prave poteze i u sve blagodati života!

Song Cheng Xiang

O autoru:  Kreator “Quantum Mind Power”, audio programa, znanstveno dokazana brainwave tehnologija koja brzo i jednostavno otključava skrivene moći našeg podsvjesnog uma i prirodno privlači moć, blagostanje i uspjeh u naše živote.

Izvor: zakonprivlacnosti.com