Naravno, muškarce može privlačiti fizički izgled žene, ali postoji mnogo više stvari od izgleda koje vas čine privlačnima…

atma.hr – 52
Strastvenost oko onoga što radite

Ne morate raditi u organizaciji koja se bori za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Međutim, kada s ponosom obavljate neki posao i vrlo ste dobri u tome, muškarcima je to vrlo privlačno.

Poštivanje obitelji

Poštivanje obiteljskih veza i tradicija stvar je koja je muškarcima vrlo privlačna. Većina ih misli da, ukoliko nemate razvijen odnos poštivanja prema vlastitoj obitelji, to automatski znači da se nećete odnositi s poštovanjem ni prema njihovoj.

atma.hr – 52
Vlastiti život

Nijedan muškarac ne voli biti odbijen, ali kada mu odgovorite da se ne možete naći s njim, jer ste već isplanirali izlazak s prijateljicama / rodbinom / želite čitati…, on će vas više poštivati i smatrati privlačnijima.

Što se krije iza toga?

Muškarcima su privlačne žene koje su neovisne, imaju svoj život i svoje “ja”. Pa, bar velikoj većini muškaraca…

Osmijeh

Osmijeh vas čini privlačnima na dva načina: fizički (tko još ne voli vidjeti lijep, širok osmijeh?), ali i emocionalno – kada se smijete ostavljate dojam sretne osobe, a sretne osobe mnogo su privlačnije od osoba koje konstantno brinu oko nečega.

Zavodljivost je potaknuta srećom, toplinom i živahnošću – sve su to stvari koje donosi SMIJEH.

atma.hr – 52
Smisao za humor

Ovo je, ujedno, jedna od najprivlačnijih osobina koju žena može imati. Ukoliko ste se u stanju iskreno smijati njegovim šalama, ali i “uzvratiti” istom mjerom, dobra (i zabavna) veza je zagarantirana 🙂

Autor: minimagazin.info