Foto: stocksnap.io

Zaljubljivanje je divna stvar koju svi dožive u nekom trenutku. Međutim, kada je riječ o muškarcima, zaljubljivanju i zaljubljenosti, cijela situacija može biti pomalo zbunjujuća.

atma.hr – 52
Oni često “šalju” signale koje je, u velikom broju slučajeva, prilično teško rastumačiti. Ipak, pogledajte neke od sigurnih znakova koji pokazuju da je muškarac najvjerojatnije zaljubljen.

On voli provoditi vrijeme s vama

Umjesto da izlazi s prijateljima, želi li provoditi vrijeme s vama? Umjesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, je li odlučio provesti vrijeme s vama prakticirajući vaš hobi? Govori vam stalno kako voli provoditi vrijeme s vama? Navedene i slične situacije siguran su znak da je zaljubljen u vas.

Provodi dosta vremena u razgovoru s vama

Muškarci ne vole “razgovarati o svemu” kada su uznemireni. Neki od njih ne vole pričati uopće. Međutim, kada “nađu” ženu s kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu. Štoviše, takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je s vama, ako vam priča o stvarima koje mu predstavljaju problem, to znači da vam vjeruje. Samim tim, zaljubljen je u vas.

atma.hr – 52
Ne ponaša se kao da vas kontrolira

Kada se muškarac ponaša kao da vas kontrolira, to nije ljubav. To je opsesija. S druge strane, ako se on ponaša kao da vas ne kontrolira i kaže vam da se slaže sa svime što radite (osim izlazaka s drugim muškarcima) to znači da on cijeni vas i vašu slobodu. Samim tim, želi da budete dio njegovog svijeta i zaljubljen je u vas.

Vjeruje vam

Ukoliko ste se uvjerili da vam on vjeruje, to je apsolutno odlično. Povjerenje je vrlo bitna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako vjerujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego “zagrijani” za vezu. Naravno, to je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u vas, ali i vi u njega.

atma.hr – 52
Kaže vam da vas voli

Većina muškaraca neće reći ženi da je voli, ako to zaista ne misli. Ako vam kaže da vas voli i da s vama želi provesti što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je “prešao” u novu dimenziju osjećanja prema vama i vi ste mu vrlo, vrlo važni. Ako je rekao da vas voli, zaista je to i mislio.

Autor: minimagazin.info

LJILJANA POSAVEC KNJIGE