People photo created by freepik - www.freepik.com

Iako je svaka životna priča jedinstvena, postoje određene stvari za kojima većina žena žali na kraju života. Ipak, ne moramo čekati da bude prekasno. Možemo napraviti svjesne odluke, sada, kako bismo život živjeli punim plućima i iskoristili svaku priliku koju imamo. Sljedećih šest stvari, zbog kojih većina žena žali na kraju života, mogu nas naučiti da počnemo živjeti bolji život. Danas.

atma.hr – 52
“Žalim zbog toga što nisam pokazivala više ljubavi prema ljudima do kojih mi je najviše stalo”

Uvijek imajte više razumijevanja, vremena i brige za ljude koji su vam važni. Nemojte zažaliti što niste imali više hrabrosti češće reći: “Volim te”.

Uvijek odvojite trenutke za druženje i razgovor, ili ako drage osobe nisu u blizini – da napišete mail, pismo ili nazovete.

“Žalim što nisam bila bolji roditelj, partner, kćerka”

Nikada nemojte uzimati svoju obitelj zdravo za gotovo. Čak iako ona možda i nije savršena, činjenica je da će uvijek stati iza vas i biti uz vas kada vam je to najpotrebnije.

atma.hr – 52
“Žalim što nisam bila sretnija i više uživala u životu”

Nemojte provoditi vrijeme brinući o stvarima koje su izvan vaše kontrole. Svakodnevno provodite što više vremena obavljajući nešto što volite i što vas ispunjava srećom.

“Žalim što nisam živjela svoj san”

Životni snovi velikog broja ljudi ostaju neostvareni, jer su oni previše zabrinuti oko toga hoće li će ispuniti nečija očekivanja. Vi ste jedina osoba koja zna što je za vas najbolje. Dopustite sebi da budete otvoreni za beskrajne mogućnosti. Kada razmišljate o svom snu, sjetite se sljedeće mantre: “Ovo ili nešto još bolje”.

atma.hr – 52
“Žalim što nisam vodila više računa o sebi”

Briga o sebi treba vam biti prioritet. Nađite vremena da odete u šetnju, da vježbate, meditirate, čitate, da se zdravo hranite, i uživajte ​​dok to radite. Vjerujte, vrijedno je svake sekunde!

“Žalim što nisam više napravila za druge”

Neka vam uvijek bude cilj da pozitivno utječete na živote drugih ljudi. Pomozite, kad god to možete. Saslušajte, pružite ruku pomirenja, nemojte biti zlopamtilo.

Nikada, ali nikada, nemojte poželjeti drugima nešto što ne biste poželjeli sebi.

Autor: minimagazin.info