Designed by Freepik

Vaša srodna duša dolazi u vaš život kada je vaša duša spremna. Ali kada je vaša srodna duša blizu, vaš duh osjeti njenu energiju i daje signale.

atma.hr – 78
Možda ste obećali sami sebi, nakon što vam je srce toliko puta bilo slomljeno, da više nikad nećete biti povrijeđeni. Ili ste možda razvili već toliki strah od povrjeđivanja da ne dajete nekome niti priliku da vam slomi srce.

No prava osoba u koju ćete se zaljubiti vrijedna je svakog otkucaja srca. Vjerujte mi. Puno je bolje da vam se srce svakodnevno slama nego da živite cijeli život bez prilike da se zaljubite.

A dobra vijest je da za svakoga postoji prava osoba i vi je zaslužujete pronaći. Istina je, istinska ljubav, pojavljuje se onda kada je najmanje očekujete.

Postoji nekoliko znakova koje možete primijetiti. U većini slučajeva vi znate da je to vaša srodna duša čim tu osobu upoznate.

Ali kada je vaša srodna duša blizu, vaš duh osjeti njenu energiju i daje signale.

atma.hr – 52
7 znakova da će se vaša  srodna duša uskoro pojaviti u vašem životu

Neki od ovih zajedničkih znakova su:

1. Imate romantične snove

Prije nego što se ova kozmička romantika razvije u vašoj stvarnosti, možda ćete to doživjeti prvo u svojim snovima.

Nećete se sjetiti živih detalja vašeg sna, ali dobri osjećaji koje će vam taj san prenijeti bit će s vama tijekom dana.

2. Osjećate iznenadni nagon za poboljšanjem sebe

Ako osjetite iznenadni nagon da morate biti privlačni iznutra i izvana, to je jasan znak nadahnuća koji vam pruža blizina vaše srodne duše. Fokusirate se na osobni razvoj jer smatrate da morate privući nekoga.

Pozitivna stvar je što ulažete svoju energiju u to. Kako se poboljšavate, vaša srodna duša radi isto to. Zapravo, na taj način se još više približavate.

banner za knjige SRECA JE PRAVI PUT

3. Počinjete jasno vidjeti svoju svrhu u životu

Blizina vaše srodne duše čini da jasno vidite vašu životnu svrhu. Ono što je izgledalo kao prazno postojanje, iznenada dobiva smisleni smjer. Osjećate se živi i uzbuđeni.

Kada činite ono što trebate činiti, osjećate se cjelovito i zadovoljno. Te emocije su svjetlo koje prisutnost vaše srodne duše  nadahnjuje.

4. Počinjete vidjeti ljubav svuda oko sebe

Kamo god krenuli, vidite ljubavnike kako se drže za ruke ili se maze, kao da cijeli svijet pripada njima samima. Postajete svjesni ljubavnih tema na televiziji pa čak su i vijesti na vašim društvenim mrežama ispunjene ljubavnom tematikom.

Kad odete u trgovački centar, čujete ljubavne pjesme koje puštaju s radija. To bi vas moglo iritirati na početku, ali ljubav vam se želi prikazati kako biste je mogli prihvatiti u svom životu.

atma.hr – 78
5. Shvaćate što točno želite od vašeg idealnog partnera

Već imate ideju vašeg budućeg odnosa. Znate sve pojedinosti o tome kako bi trebao izgledati vaš idealni partner, kako bi trebao govoriti, itd.

Jednom kad postignete tu jasnoću vezano za ono što stvarno želite, esencija svih tih detalja usmjerit će vas u pravom smjeru i vaša srodna duša će pronaći vas.

6. Otvarate se novim mogućnostima

Budući da osjećate da ste spremni dočekati novu ljubav u svom životu, otvarate se prilikama za susret s novim ljudima. Često dobivate pozive od obitelji i prijatelja.

Susreti s ljudima i napuštanje zone udobnosti pružit će vam veće šanse da se upoznate sa svojom pravom ljubavi, jer rijetko se dogodi da vam ona samo tako pokuca na vaša vrata.

Kada imate želju da se otvorite novim mogućnostima, to vas vjerojatno vaša podsvijest pokušava osloboditi iz udobnog zatvora i pomaže vam da pronađete ljubav svog života.

banner za knjige moc ljubavi

7. Napokon uviđate lekcije koje vam je donio vaš dosadašnji ljubavni život

Stvari postaju jasne i vi više ne vidite greške vaših prošlih odnosa kao nešto loše. Umjesto toga, počinjete ih vidjeti kao iskustva iz kojih možete izvući pouke.

Znate da više nećete činiti iste pogreške. Sada znate što trebate učiniti ako se upustite u novi odnos s pravom osobom.

To je znak da ste iscijelili slomljeno srce i da se opet se možete sretno zaljubiti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić