Kada pričamo o vezama, što nam prvo padne na pamet? Povjerenje i komunikacija su dvije prve stvari kojih se sjetimo. Međutim, postoje neke stvari koje nikada ne trebate reći muškarcu…

atma.hr – 52
Ne inzistirajte da vam predstavi sve prijatelje

Hoće li se vaš partner osjećati dobro znajući da želite upoznati sve njegove prijatelje? Nikada ga nemojte to pitati, ako želite da vaša veza uspije. Kada bude osjetio da je pravi trenutak, on će se sam ponuditi da to uradi.

Ne govorite da ste bili sa boljima

Koji muškarac bi volio to čuti? Ako ste bili u nekoj dobroj vezi u prošlosti, zadržite to za sebe. Nikada mu ne govorite da ste bili s nekim tko je bolji od njega. To će, zasigurno, povrijediti njegov ego i samopoštovanje. Izbjegavajte razgovor o ovim stvarima po svaku cijenu.

Ne govorite da nije dovoljno zreo

Čak i ako nije dovoljno zreo, nemojte mu to reći u lice. Slažemo se da ste možda zreliji od njega, ali nijedan muškarac to ne želi čuti od žene. Stavite mu do znanja na suptilan način ukoliko je učinio nešto nezrelo.

Ne govorite mu da je gubitnik

Tko bi ovo uopće volio čuti? Muškarci su posebno osjetljivi na ovu temu. Oni ne žele čuti takve stvari od svoje žene. Nemojte ga nazivati gubitnikom čak ni u šali te ga nikada nemojte pitati zašto nije uspio u životu.

atma.hr – 52
Ne koristite pogrdne riječi

Ako poštujete svog muškarca, onda se suzdržavajte od uporabe pogrdnih riječi i psovki. Muškarci zaista ne vole čuti takve stvari od svojih partnerica.

Ne prekoravajte ga zbog izgleda

On je vaš izbor i vi ste s njim u vezi. Onda nema svrhe da ga prekoravate i budete zajedljivi zbog njegovog izgleda. Isto kao i žene, ni muškarci ne vole da ih se prekorava zbog njihovog fizičkog izgleda.

Ne pitajte ga o bivšim vezama

Nemojte ga pitati ovo, ako ste sretni u vezi s njim. Nastavite sa životom. Ako ga pitate o nekoj bivšoj, on će se samo iznervirati. Na kraju, kada bude bio spreman pričati o njoj, sam će potegnuti tu temu.

Ne zapitkujte ga o svim detaljima

Ako ga volite – onda mu dajte prostora. Ne zapitkujte ga o svim detaljima svaki put kada izađe sa društvom.

atma.hr – 52
Ne pitajte ga stalno da li vas voli

Ako je s vama u vezi, onda vas najvjerojatnije i voli. Nema potrebe da ga to pitate. Puno je ljepše kada on sam to kaže, onda kada on želi…

Autor: minimagazin.info