Postoje trenuci u životu kada osjećate nemir zbog životnih okolnosti. Nikada niste vidjeli čitav svijet u tolikom kaosu. Ovo je kraj mračnih vremena i vidite kako se sve raspliće kako bi do toga došlo.

U oku svake oluje, najvažniji korak je da ostanete mirni, centrirani i usredotočeni na ono što je vaš sljedeći korak. Ostanite u sadašnjem trenutku i učinite ono što je najbolje, upravo za ono što je sada.

atma.hr – 52
Prirodna je ljudska sklonost da dopušta umu da gleda izvana, na sve oko sebe. To čini vaše stanje uma raspršenim. Usredotočite se samo na svoj sljedeći korak. Udahnite i izdahnite kako biste unijeli dovoljno kisika u svoje tijelo.

Podsjetite se da se raspada sve ono što nije za vaše najviše dobro. Ono što vam više ne služi uklanja se s razlogom, jer se staro ne dovodi u novu eru nove zemlje.

Zemljina vibracijska frekvencija raste, a to će napraviti i čovječanstvo. Novi raj na zemlji neće izgledati isto kao što je sada. Kako Gaia oslobađa staru energiju, čovječanstvo to također čini.

Ovo objašnjava kaos koji gledate. Vrijeme je da svatko razmišlja za sebe, da samostalno donosi odluke, da sam odabire.

atma.hr – 52
Vi ste Božja kreacija, sve što vam je potrebno već imate u sebi. Vaš prvi osjećaj, vaša intuicija je uvijek ispravna, počnite s tim.

Uz vas smo, nikada vas nećemo ostaviti. Volimo vas.

U Božanskoj vječnoj ljubavi, miru i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor
20/08/2021.

Sva prava pridržana. Može se dijeliti u cijelosti.

zamolite svoje andele