Osvijestite stoga da ste svi vi kreatori vlastita života, ali da i svojim djelovanjem utječete na cijeli svijet. Prihvatite odgovornost da sve što se događa sada u svijetu, da smo to svi na kolektivnom nivou stvorili, u ovisnosti od visine vibracije na kojoj svakodnevno živimo.

atma.hr – 78
Odgovorno birajmo „svoju istinu“

Da li je bezazleno slijediti sve one osobe koje nas dobronamjerno informiraju o svemu što nam se događa, koji stalno čeprkaju po prošlosti i prezentiraju nam kakve su sve zločine ljudi napravili, kako nas se truje na svakom koraku, tako da nikad ne nedostaje „činjenica“ koje potpadaju pod Novi Svjetski Poredak….Što vi mislite o tim „istinama“? Da li je to i vaša „istina“?

Da li mi uopće znamo što je „istina“? Da li je to stvarno naša jedino moguća „realnost“? Uostalom, da li je potrebno znati neku surovu istinu, koju možda do sada nikad ni niste čuli da se dogodila?

Nisu li sve to smicalice, onih koji nas i sada drže u pokornosti i u strahu i nisu li to nove upute našem umu da si na temelju primljenih informacija sami kreiramo ono čega se grozimo, osuđujemo ili se bojimo? Mi uvijek kreiramo svoju realnost iz pozicija straha ili ljubavi, zato trebamo postati svjesni da smo mi ti koji projiciramo svoje strahove u kolektivnu svijest, sve što vidimo nije slučajno tu!

Smatram da svatko ima izbor, jer sve mogućnosti već postoje. Sve se je već dogodilo, pa zato i u ovom SADA mi možemo izabrati koju verziju događaja ćemo iskusiti i izabrati da bude naša „realnost“. Sve za nas počinje upravo sada, u ovom trenutku, s našim novim mislima i akcijama.

Pitanja je puno, a odgovore neka si pronađe svatko sam, zato i imamo slobodnu volju da sami kreiramo svoj novi dan, onako kako svatko osjeća. Neka svatko slijedi svoju istinu, jer je neupitno, vi ste kreator!

atma.hr – 75
Svatko u svijet projicira svoje najdublje osjećaje zakopane u srcu

Obzirom da je svijet ogledalo nas samih, pitam se zašto je tolika potreba u onima koji se bave duhovnošću, da nas se „dobronamjerno“ informira o svim tim zlima koja su se događala u svijetu. U ovoj trodimenzionalnoj realnosti mi smo sami kreirali svoju stvarnost kolektivno i pritom nije upitno da li su se zla događala, nego zašto. Da li su uvijek problematični ti pojedinci koje se proglasi krivima ili je „krivo“ cijelo čovječanstvo? Ako uzmemo zločine drugog svjetskog rata nije samo Hitler bio zločinac, problematični su bili i svi oni koji su ga bez pogovorno slijedili. Svi koji su mu se priključili su isto tako rezonirali.

Zato se zamislite, što je to što pokreće pojedince, koji stalno čeprkaju po prošlosti i traže ono što nije bilo dobro, kako bi nas informirali o sakupljenim negativnostima. Da li je to strah ili ljubav? Da li je to i njihova bol i patnja? Što je to što i vas same, koji to slušate, privlači k tim negativnim vijestima, a s kojima i vi rezonirate?

Kada bilo kakva negativna informacija, koja je uvijek niske vibracije, dopre do nas, ona kao sjeme počne klijati, pa gotovo automatski mi vibracijski padnemo i počnemo živjeti u nižim vibracijama, pa samim tim i kreirati ono što ne želimo!

Da li ste svjesni da tako zapravo oživljujete neka sjećanja koja do sada još uvijek niste otpustili.

Zato godinama ne gledam TV, ne pratim nikakve vijesti, niti osuđujem bilo koga, jer nemam potrebu za tim. Desi se da ponekad neka informacija, koja ne rezonira sa mnom, dopre do mene, pa je ja s lakoćom otpuštam jer je „vidim“ u svom umu već riješenom na najbolji mogući način. Osjećam se dio svega i zato uvijek u sve svoje molitve i rješenja ugrađujem rečenicu „na korist svih“. Osvijestite stoga da ste svi vi kreatori vlastita života, ali da i svojim djelovanjem utječete na cijeli svijet. Prihvatite odgovornost da sve što se događa sada u svijetu, da smo to svi na kolektivnom nivou stvorili, u ovisnosti od visine vibracije na kojoj svakodnevno živimo.

Zato upirući prstima u “druge“ i osuđujući ih, mi skidamo odgovornost sa sebe i ne prihvaćamo da svi zajedno imamo udjela u tome.

Svi oni koji su uvrijeđeni, koji stalno razmišljaju o povredama, koji se stalno vraćaju u prošle situacije, stalno prepričavaju, kukaju, žale se, ogovaraju….ne mogu naprijed! Također i svi oni koji ne prepoznaju dobro u drugima i ne žele im dobro, ne mogu naprijed jer su se zaključali u negativnim emocijama, pa sami sebe blokiraju na svakom koraku. Nitko im nije „kriv“ za situaciju u kojoj sada žive. Možda još uvijek ne razumiju da su sami svojim stavovima izgradili svijet u kojem žive.

atma.hr – 78
Stvorimo u svojoj imaginaciji život kakav želimo živjeti

Učinimo sada drugačiji izbor! Maknimo iz sebe svu još uvijek živu bol, tugu, krivnju, sram ili bilo koji osjećaj iz prošlosti kao i strah iz budućnosti, pa ćete vidjeti da će se vaš život promijeniti. Sve te potisnute osjećaje svakodnevno kroz negativnu sami iznova pobuđujete! Odlučite sada, maknuti ih od sebe.

Kad svatko pomete pred svojim vratima, sva zla će nestati u trenu, jer taj je naš vanjski svijet samo ogledalo naše nutrine!

Zato svi koji ste na bilo koji način povrijeđeni, maltretirani i ranjeni, znajte da je jedino rješenje da odlučite da više ne želite živjeti s tim osjećajima i da ih sada potpuno otpustite, da oprostite sebi što vam se to dogodilo, ali i da oprostite osobi koja vas je povrijedila, ne zato da opravdate tu osobu, nego da od sebe maknete oblak negative i svaki teret prošlosti koji unosite u svaki vaš novi dan. Otpustite i budite slobodni. Prepustite Bogu, Izvoru, Univerzumu…da se pobrine za tu negativnu energiju koju sada otpuštate, neka je pretvori u ljubav na korist svih. Okrenite se beskonačnoj ljubavi i moći koja je bila blokirana u vama. Kada se prestanete doživljavati kao žrtva, osjetiti ćete taj mir u sebi. Budite od sada biće ljubavi koje je suosjećajno i brižno najprije prema sebi, kako bi tada taj osjećaj mogli proširiti i na sve druge i biti im primjer tako da više ne kreiraju svoje vlastite demone u svom umu. Odlukom da djelujete iz ljubavi vi prestajete kreirati sve ono što vas je do sada sprječavalo da stvarno živite u miru i spokoju.

Mi smo tu da služimo jedni drugima, sebi, a ponajprije Bogu, jer on živi kroz nas. Unutarnje vodstvo možemo primiti tek kad smo u miru sami sa sobom, kada smo opušteni, te nam se tek tada otvaraju novi putevi kada živimo u energiji ljubavi. Zapitajte se stoga svakog dana, kako ja mogu služiti svima? Što je to što ja mogu dati?

Sve nam je moguće ostvariti sa energijom ljubavi, pa zašto da ne stvorimo najbolju stvarnost za sve ljude svijeta. Zašto ne bi ponovno izgradili Raj na Zemlji. Zato smo i došli živjeti u ovo vrijeme da kroz sebe proživimo svu preostalu „karmu“ prošlih generacija i da ponovno zasjajimo kao bića ljubavi te ćemo tako svojim osobnim primjerom biti putokaz u transformaciji svijeta koja je sada u tijeku. Povežimo se s tom božanskom energijom u nama i tražimo sve što želimo živjeti. Iskažimo svoju živu vjeru i znajmo da zaslužujemo sve najbolje. „Tražite i dati će vam se!“

Živite prema svojoj živoj vjeri. Prestanite tražiti od drugih da znaju vašu istinu! 

Nemojmo biti Nevjerni Tome. Svijet je stvoren da uživamo u njemu! Planeta Zemlja je naša majka i daje nam baš sve da živimo sretan i ispunjen život. Vrijeme je da poduzmemo sve akcije koje su potrebne da i planeti Zemlji pomognemo da i ona ostvari život u višoj dimenziji kako bi s lica Zemlje nestalo svako devastiranje i uništavanje prirode. Maknite sve otrove koji se koriste u proizvodnji hrane kao i svim drugim industrijama, naročito kozmetike, farmacije i svega drugoga što narušava ravnotežu u vašim tijelima, a što vas do sada nije bilo briga. Niste se voljeli i ta vaša nebriga očitovala se u vanjskom svijetu. Pobrinite se da od sada „vidite“ sve slike koje želite živjeti u sebi, pa će se uskoro pojaviti u stvarnosti. Znajte da se sve do sada u vašim životima događalo vašim djelovanjem ili nedjelovanjem. Imajte sada namjeru biti super, jer će se tako i svijet početi mijenjati.

Uvijek ste u drugima tražili potvrdu vaše istine, pa ste i drugima prepustili odgovornost za vaš život. Vjerovali ste doktorima kada su vam rekli da ste kronično bolesni, vjerovali ste svjetskim moćnicima kada su rekli da je kriza i da nema za sve, vjerovali ste političarima koji su vam pokazali tko su vam neprijatelji i da se trebate braniti, pa ste išli u rat…. A ništa od toga nije istina! Vi ste beskonačna bića i vi sami kreirate to u što vjerujete, odnosno što je istina za vas. Vi ste sami do sada dali nekom drugom da upravlja vašim životom kroz uvjerenja koja vam nisu služila. A vi ste jedini autoritet. Vi ste božanska iskra i nitko van vas samih vam ne može odrediti što je istina za vas, niti vam može pomoći i promijeniti vaš život ukoliko vi to sami ne želite. Vi ste ti koji si trebate željeti sve najbolje i vi ste ti koji vučete konce pa stoga i vi odlučujete u što ćete vjerovati. VJERA je ključ života! Ona je program po kojem vi živite!

Samim tim što ste živi, vi ste i najbogatiji, jer je vaš život najveća vrijednost u Svemiru, iako ste kroz život naučeni da ste nevažni, pa zato najčešće izgubite svaku ambiciju i živite prosječan život. Zagledajte se u svoju nutrinu i znajte koliko ste veličanstveni i znajte da su sva blaga i stvorena da vi uživate u njima. Osjetite tu svoju vrijednost i tražite je, da vam se da! Živite kroz svoje najveće kvalitete. Za to ne treba teško raditi, ali treba raditi sa srcem, ono što vaša duša voli. Tada nikad nećete imati osjećaj da nešto radite. Tada sve dolazi s lakoćom.

atma.hr – 39

Da li znate svoju vrijednost i da li ste spremni izboriti da budete plaćeni za to što vi jeste?

Vrijeme je da se svi trgnemo i promijenimo svoje stavove i izgradimo novi odnos prema sebi i svijetu.

Trebamo promijeniti sve paradigme na kojima počiva ovakav ustroj „civilizacije“. Poželite biti slobodni! Ako ne radi sebe, onda radi vaše djece i budućih generacija. Osjetite u sebi tu veličanstvenost i znajte da svatko posjeduje barem jednu vještinu koja je samo za njega svojstvena. Stvoreni smo sa svrhom da svatko može živeći tu svoju jedinstvenost ostvariti svoj ispunjen život te tako doprinijeti i cijelom svijetu.

Svi se bude, EVENT je sve bliže

Zato sada nema suvišnih ljudi. Svi smo raspoređeni po planeti Zemlji, upravo tamo gdje trebamo biti. Kada svi skinu svoje maske i prestanu manipulirati i igrati igre, tada će kroz svakog pojedinca, kroz njegovo srce prosijavati ljubav i svjetlost i to će biti moment koji svi očekujemo, znan kao EVENT. Tada će se zatvoriti strujni krug ljubavi i svi ćemo postati svjesni da smo JEDNO! Biti će to trenutak kada ćemo i mi i planeta Zemlja, početi živjeti u novoj dimenziji vođeni ljubavlju, tako da će svijet dualnosti 3D potpuno nestati.

Stoga je sada trenutak da čim prije svatko od nas napusti vezanost za bilo koji oblik negativnosti. Naše Uzašašće nastupa kada živimo iz srca kreirajući samo dobro, jer imamo konstantno visoku vibraciju i znamo je održavati. Usvojili smo dobre navike koje nam pomažu da život neometano teče kroz nas. Prepustili smo se!

Zato prihvatimo molitvu „Neka bude volja Tvoja“ kao vodilju kroz svaki dan, jer sve dok se ne probudimo i prihvatimo odgovornost za svoje misli, riječi i djela, mi ne vidimo širu sliku i ne razumijemo što smo sve u stanju oživotvoriti u „realnosti“.

Sanjajmo uvijek velike snove, međutim, nemojmo toliko težiti duhovnosti, nego da budemo čovjek pun suosjećanja i ljubavi, jer ljubav i jeste jedino što postoji.

Ljiljana Posavec, atma.hr

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE