Evo recepta za poslasticu koju možete pripremiti sebi i voljenoj osobi!

OGLAS 78 300×600 centriran




Sastojci:

  • 2 žlice kokosovog ulja, omekšalog
  • 2 žlice kakaa u prahu
  • ½ žlice meda (ili sirupa za zaslađivanje)

Upute:

1. U maloj zdjeli pomiješati sva tri sastojka i miješati da se dobro povežu. Slatkoću prilagoditi okusu.

2. Izliti čokoladnu smjesu u pleh obložen papirom za pečenje i zagladiti s lopaticom.

39

3. Staviti čokoladu u zamrzivač na 20 minuta, a potom izvaditi i izrezati nožem na komadiće.

4. Poslužite izravno iz zamrzivača i uživajte!

Napomena:

Važno je da se kokosovo ulje nije potpuno otopilo jer će se kokosovo ulje i kakao prah razdvajati. Za glatku teksturu je najbolje koristiti čvrsto ili omekšalo kokosovo ulje.

Ovaj recept je nevjerojatno prilagodljiv pa slobodno budite kreativni!

Dodajte više ili manje meda (ili neki drugi zaslađivač), komadiće kokosa, narezane bademe, pistacije, sušeno voće, komadiće sirovog kakaa…

Kombinacije su beskrajne.

Kana – Healthy Market

OGLAS 78 300×600 centriran




OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.