atma.hr – 52
Dječji puder bi trebao biti u svakom domu, bez obzira imate li djecu ili ne. Riječ je o jako korisnom i univerzalnom proizvodu koji vam može pomoći na razne načine.

Mnogi od nas niti ne obrate pažnju u trgovini dok prolaze pokraj dječjeg pudera, nesvjesni koliko nam on može pomoći. Logično, jer i sam naziv kaže da je riječ o proizvodu koji je namijenjen malim bebama pa nam nije ni na kraj pameti da može dobro doći u svakodnevnim situacijama. Ipak, dječji puder je koristan gotovo svima, pa pročitajte što sve možete uraditi uz pomoć ovog magičnog praha.

Evo par odličnih savjeta kako da iskoristite dječji puder u svakodnevnim situacijama.

Prvo da spomenemo kako je riječ o zaista pristupačnom proizvodu pa je to dodatni razlog da ga imate u kući. Naučite ove malene trikove sa dječjim puderom i riješite se mnogih problema koji vas muče svakodnevno.

Dječji puder je jako koristan doznajte kako i kada ga možete iskoristiti

Dobar je za jačanje volumena trepavica – Ako prije nanošenja maskare, na trepavice lagano rasporedite dječji puder pomoću štapića za uši, one će postati bujnije i paperjaste. Odličan trik za žene koje drže do svog izgleda.

Dječji puder može spasiti stare knjige koje su stradale od vlage – Ispostavilo se da dječji puder može upiti vlagu iz starih stradalih knjiga i na taj način ih očuvati od potpunog uništenja. Ako stare knjige pospete dječjim puderom, možete ih vratiti u život. Ovo sredstvo će upiti svu vlagu i tako dati knjigama novi izgled. Nakon što je puder odradio svoje, jednostavno ga lagano uklonite pomoću četkice.

Ovaj proizvod može ukloniti i masne mrlje – Dječji puder odlično upija masnoću. Svježu fleku odmah pospite puderom i ona će nestati.

Dobar je za obuću – Da se oslobodite neprijatnog mirisa, a također i nečistoća unutar obuće koju često nosite, naspite malo pudera i ostavite preko noći na prohladnom mjestu. Puder će odraditi svoje. Kasnije ga samo uklonite iz obuće.

Za lijep i svježi izgled iskoristite dječji puder – Da bi lice bilo svježe, nije obavezno koristiti mat puder. Sasvim će dobro doći i dječji puder. Isprobajte, nećete pogriješiti.

Možete ga koristiti kao suhi šampon – Ako želite brzo osvježiti kosu, jednostavno nanesite malo dječjeg pudera i dobro je iščešljajte. Rezultati su vidljivi istog trena.

Ako vam škripi pod, tu je dječji puder – Ako škripi drveni pod, naspite puder u međuprostor između dasaka. Problem je riješen!

Svi mrzimo kada nam se zamrsi lančić, koji nikako ne možemo raspetljati – Ukoliko vam se dogodilo baš to, jednostavno na lančić pospite pudera, i pokušajte ga raspetljati. Vidjet će te kako je sada puno lakše.

Puder čuva stvari čistima – Da se vaša omiljena bijela košulja ne isprlja brzo, ispeglajte ju, a zatim pospite malo pudera na kragnu i manžete.

S puderom očistite i kućnog ljubimca – Da biste očistili dlaku kućnog ljubimca, nanesite malo dječjeg pudera na njega, a zatim ga dobro iščešljajte. Vaš kućni ljubimac će biti čist i bez neugodnih mirisa.

Nakon depilacije dobar je dječji puder – Da bi smanjili crvenilo, iritaciju na koži te da malo umirite upaljenu kožu nakon depilacije, pospite kožu ovim univerzalnim prahom.

Hodajte lagodno uz pomoć dječjeg pudera – Ako imate problema s unutrašnjom stranom butina, dok hodate, pospite to mjesto dječjim puderom i problemi će nestati.

Izvor: kakolijeciti.com

atma.hr – 52