Sastojci

  • 50 g kakao maslaca
  • 30 g kokosovog maslaca
  • 7 jušnih žlica organskog rogača u prahu
  • 2 jušne žlice organskog kakaa u prahu
  • 1 čajna žličica cejlonskog cimeta
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
  • 1 jušna žlica meda ili agavinog sirupa
  • sušene goji bobice
  • krupno rezani bademi

atma.hr – 52




Priprema

  1. Na pari, u manjoj posudi (koja je iznad veće posude sa vrelom vodom) rastopite kakao maslac i kokosov maslac.
  2. Dodajte rogač i kakao u prahu, vaniliju, cimet i med te dobro promiješajte.
  3. Obložite neki manji kalup za pečenje papirom za pečenje i ulijte dobivenu smjesu.
  4. Bademe krupno narežite (možete ih staviti u multipraktik i miksati ih par sekundi). Posipajte smjesu u kalupu bademima i sušenim goji bobicama.
  5. Čokoladu stavite u hladnjak da se stvrdne.
  6. Prije posluživanja čokoladu natrgajte ili narežite na željeni oblik, veličinu i broj komada.

Ivanku Brček Zdravu.ivu pratite na njenom Facebooku, Instagramu i Pinterestu

cokolada rogac 2cokolada rogac 1

atma.hr – 39