Sastojci
- 50 g kakao maslaca
- 30 g kokosovog maslaca
- 7 jušnih žlica organskog rogača u prahu
- 2 jušne žlice organskog kakaa u prahu
- 1 čajna žličica cejlonskog cimeta
- 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
- 1 jušna žlica meda ili agavinog sirupa
- sušene goji bobice
- krupno rezani bademi
Priprema
- Na pari, u manjoj posudi (koja je iznad veće posude sa vrelom vodom) rastopite kakao maslac i kokosov maslac.
- Dodajte rogač i kakao u prahu, vaniliju, cimet i med te dobro promiješajte.
- Obložite neki manji kalup za pečenje papirom za pečenje i ulijte dobivenu smjesu.
- Bademe krupno narežite (možete ih staviti u multipraktik i miksati ih par sekundi). Posipajte smjesu u kalupu bademima i sušenim goji bobicama.
- Čokoladu stavite u hladnjak da se stvrdne.
- Prije posluživanja čokoladu natrgajte ili narežite na željeni oblik, veličinu i broj komada.
Ivanku Brček Zdravu.ivu pratite na njenom Facebooku, Instagramu i Pinterestu