“Otac” motivacije i inspiracije i jedan od najprodavanijih autora knjiga, dr Wayne Dyer, u svojoj knjizi jasno vam pokazuje da možete – i da hoćete – i to kada odbacite sumnje i počnete vjerovati. Ispituje način na koje naše misli, osjećaji i obrasci ponašanja utječu na ono što činimo. Osim toga proučava način mijenjanja ovih čimbenika kako bismo svom osjećaju samopoštovanja dali potrebnu dozu nadahnuća, ohrabrenja i vitalne podrške. Možete se promijeniti i živjeti svoj život onako kako vi to želite – samo prestanite s izgovorima!

atma.hr – 61
U svojoj knjizi, punoj inovativnih ideja, jedan od pionira samorazvoja i najprodavanijih autora knjiga o samopomoći, otac motivacije i inspiracije, dr Wayne Dyer jasno vam pokazuje da možete – i da hoćete – i to kada odbacite sumnje i počnete vjerovati.

Do u najmanjih pojedinosti on ispituje način na koje naše misli, osjećaji i obrasci ponašanja utječu na ono što činimo. Osim toga proučava način mijenjanja ovih čimbenika kako bismo svom osjećaju samopoštovanja dali potrebnu dozu nadahnuća, ohrabrenja i vitalne podrške.

„Promijenite način razmišljanja koji vas sputava!“ – Dr Wayne Dyer

Razmišljanje da ćete uvijek biti siromašni, nesretni, preteški ili premršavi; da ćete uvijek biti ovisni o nečemu; da nikada nećete privući svoju srodnu dušu; da ćete i dalje imati ispade bijesa; da nikada nećete razviti glazbene, likovne ili sportske vještine; da ćete uvijek biti stidljivi, jer se oduvijek tako osjećate… sve su to izgovori. I kada ih naučite prepoznavati, tada ih možete početi i uklanjati.

S druge strane, ako otkrijete da su to duboko usađene značajke vaše osobnosti i navike razmišljanja koje se ne mogu promijeniti, tada ćete, u prenesenom smislu, sisati palac i plakati kad god život odbije suradnju s vama. Vjerujte mi, osjećat ćete se ispunjenima i dobit ćete novu dozu energije ako krenete s ostvarivanjem paradigme Do uspjeha – bez izgovora!

Možete se promijeniti i živjeti svoj život onako kako vi to želite – samo prestanite s izgovorima!

atma.hr – 61
O autoru:

Dr. Wayne Dyer, od milja prozvan “ocem motivacije”, bio je priznati američki autor, govornik i pionir na području samorazvoja. Njegova prva knjiga, Vaše pogrešne zone, jedna je od najprodavanijih knjiga svih vremena, s do danas procijenjenih 100 milijuna primjeraka.

Napisao je više od 30 knjiga, među kojima su mnogi bestseleri, gostovao je u brojnim televizijskim i radijskim emisijama, a njegovo djelovanje širom svijeta i osobna životna priča od djeteta bez roditelja do uspješnog predavača i govornika pomogli su tisućama ljudi da poboljšaju život.

Njegova je poruka kako svaki pojedinac može voditi ispunjen i nevjerojatan život, uranjajući u dublju, duhovnu dimenziju i stremeći da bude najbolja verzija sebe.