drvo sreće Koralj 2a

Drvo sreće isprepleteno od koralja i bakrene žice. Svaki njegov kamenčić drugačijih je dimenzija, divnih žarkocrvenih nijansi i glatke obrade. Ova kreacija počiva na postolju od autohtonog kamena s dalmatinskih plaža.


Widget not in any sidebars

Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje.

Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Simbolizira ljubav, odanost i vjernost. Njegova jarka crvena boja stimulira zemaljske čakre, budeći u nama senzualnost, strast i želju za uživanjem. Crveni koralj je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Omiljeni je odabir strastvenih osoba koje vole avanturu i izazove.

Osoba pod njegovim utjecajem ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna uhvatiti se u koštac sa izazovima koje život nosi. Donoseći spontanost, koralj otklanja strah od budućnosti i usidrava pažnju u sadašnji trenutak.

Prema vjerovanjima, ovaj neodoljivi kamen veže se uz sreću u braku pa su se djevojke prije udaje nerijetko ukrašavale upravo koraljnim nakitom.

Crveni koralj je simbol materinstva te bi ga svaka buduća majka trebala nositi na sebi. Štiti plod u maternici i njegov zdravi razvoj. Crvena boja ljubavi utječe emotivno na dijete i poslije poroda te ga prati cijeli njegov život.

Koralj je odličan odabir za sramežljive osobe koje ne vole biti u centru pažnje. Pomaže nam prihvatiti sebe, svoje želje i potrebe, i potiče izražavanje istih.

Također, pomaže utjecajnim osobama i vođama, jer budi prikrivenu zavodljivost i pomaže da naša riječ dopre do drugih.

Drvo sreće Koralj na morskom kamenu

koraljIsprepleteno od koralja i bakrene žice. Svaki njegov kamenčić drugačijih je dimenzija, divnih žarkocrvenih nijansi i glatke obrade. Ova kreacija počiva na postolju od autohtonog kamena s dalmatinskih plaža.

Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Visina: 15–18 cm

Širina: 12–15 cm

Cijena: 200 kn