Image by freepik

Ovog tjedna se uskladite s višim energijama. Mars i Venera potiču vas da se osvrnete na svoje unutarnje stanje. Slušajte svoju intuiciju.

atma.hr – 52
Ulazimo u tjedan koji nosi svojevrsni val obnove i dublje svjesnosti. Kako se planeti kreću na nebu, tako se kreće i energija u nama, nudimo vam uvid u energetske struje i duhovno vodstvo koje možete iskoristiti za svoj rast i razvoj u narednih sedam dana.

Energetske smjernice

Balansiranje i pročišćavanje: Razmislite o tehnikama čišćenja aure i meditacijama koje pomažu u balansiranju čakri. Koristite ove prakse da uklonite energetski nered i obnovite svoju unutarnju ravnotežu.

Refleksija i introspekcija: Mars i Venera potiču vas da se osvrnete na svoje unutarnje stanje. Pridružite ovo razdoblje meditaciji na temu samoispitivanja i pronalaženja dubljih istina o sebi.

Transformacija i obnova: Kako Mjesec zrači intenzivnom energijom, koristite ovo vrijeme za transformaciju i otpuštanje onoga što više ne služi vašem najvišem dobru.

Duhovno vodstvo

Prihvaćanje i otpuštanje: Ovaj tjedan je idealan za praksu prihvaćanja stvari koje ne možemo promijeniti i otpuštanja onoga što nas koči. To je ključno za unapređenje osobnog mira.

Unutarnja mudrost: Slušajte svoju intuiciju. Vaš unutarnji glas može biti posebno jak i jasan tijekom ovog perioda, nudeći vam mudrost i smjernice za vaš duhovni put.

atma.hr – 52
Kreativnost kao izraz duše: Iskoristite svoje kreativne sposobnosti kao sredstvo za izražavanje i istraživanje vašeg unutarnjeg svijeta. Umjetnost može biti moćan alat za razumijevanje i izražavanje vaših osjećaja.

Zahvalnost i otpuštanje: Posvetite vrijeme izražavanju zahvalnosti za sve blagoslove u vašem životu. Također, prakticirajte svjesno otpuštanje svega što vas više ne ispunjava ili služi vašem rastu.

Tjedan pred nama je moćan vremenski okvir za duboko duhovno rad i napredak. Iskoristite ove dane da se uskladite s višim energijama, radite na sebi i kročite naprijed na putu svoje duše. Dopustite si da budete vođeni strujanjima koja vam svemir nudi i imajte povjerenja u proces koji vas vodi ka višoj svijesti.

Kristina Klemenc