atma.hr – 52
Jedino VI stvarate svoje životno iskustvo. Nitko drugi osim vas ne može stvoriti vaše životno iskustvo. Samo vi živite svoj vlastiti život. Sve što mislite, stvarate. Sve što mislite, privlačite pomoću svojih moćnih misli.

Zašto ne biste na svoju dobrobit počeli pričati o sebi ljepšu priču, onu koja bi koristila vašem tijelu, zdravlju, odnosima, aktivnostima. Mislite, govorite o svojem životu drugačije, ljepše. U svemu vidite pozitivne aspekte, čak i u onome što vam trenutno ne izgleda pozitivno. Svemu, barem u svojoj glavi pričajte drugačije, pozitivno. S vremenom ćete naviknuti osjećati se lagano, radosno. Vidjet ćete život onako kako ga niste do sada vidjeli. Osjećat ćete da kroz vas teče energija koja stvara svjetove. Svjedočit ćete činjenici da JESTE kreator svojeg života!

Anita Žugec
Wellness duha

atma.hr – 52
atma.hr – 52
Prethodna objavaProblemi ne znače STOP
Slijedeća objavaŽeliš promjenu?
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.