Foto: unsplash.com

Kada se Blizanac zaljubi, on to želi podijeliti s cijelim svijetom, a ne bi mogao sakriti i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti ostao na njihovom licu, osmijeh, crveni obrazi i sjaj u očima. Strijelci izjavljuju ljubav na jako originalan i duhovit način pa im osvajanje osobe u koju su zaljubljeni često polazi od ruke. Oni znaju impresionirati voljenu osobu, prirediti nezaboravne trenutke i potpuno ostaviti bez daha.

atma.hr – 78
Ovan

Kada se zaljube, osobe rođene u ovom znaku ne kriju emocije i spremne su na sve kako bi osvojili tu osobu. Ovaj znak u ljubavi razmišlja srcem i nesebično pruža ljubav voljenoj osobi.

Zaljubljeni Ovnovi se potpuno predaju emocijama pa stalno misle na nju / njega i tada se osjećaju kao na sedmom nebu.

Bik

Bik je i po ovom pitanju vrlo proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već će pažljivo promisliti kako impresionirati osobu u koju je zaljubljen. Svoje osjećaje ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu.

Čak i na ljubav često gleda kroz svoj hedonizam pa će osvajati uz sjajnu večeru, probranu hranu i neko odabrano piće.

Blizanci

Kada se Blizanac zaljubi, on to želi podijeliti s cijelim svijetom, a ne bi mogao sakriti i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti ostao na njihovom licu, osmijeh, crveni obrazi i sjaj u očima.

Možda će svojim iskrenim i neskrivenim osjećajima uplašiti potencijalnog partnera ili partnericu, međutim, Blizancima puno znači otvorenost i na taj način žele graditi i vezu.

atma.hr – 39

Rak

Iako jedan od najosjetljivijih znakova, Rak ne pokazuju tako lako emocije. Tek kada se stvarno zaljubi i s tom osobom želi izgraditi ozbiljnu vezu, onda Rak otvara potpuno svoje emocije i bezgranično voli.

Pripadnici ovog znaka izbjegavaju pokazivati emocije u javnosti, ali i njihov izraz lica umije otkriti trenutnu zaljubljenost.

Lav

Kada se zaljubi, Lav se trudi poboljšavati što više svoj izgled, stas i način odijevanja, kako bi se svidio voljenoj osobi. Međutim, Lavovi nemaju strah otvoreno pokazati emocije pa čak im odgovara kada izjave ljubav u javnosti pred publikom.

Ako im prvog puta ne uspije zadiviti njega / nju, to za njih neće biti pogubno, jer Lavovi ne odustaju sve dok ne dobiju ono što žele.

Djevica

Pripadnicima ovog znaka godi zaljubljenost kako bi malo pobjegli od odgovornosti i rutine. Djevice su vrlo stidljive i teško pokazuju svoje emocije. Međutim, kada se zaljubi, Djevica ima živopisna, romantična maštanja i već počinje planirati budućnost s tom osobom.

Djevice nikada neće flertovati otvoreno, već će koristiti detalje i suptilne znakove.

atma.hr – 75Vaga

Kada se zaljubi, Vaga planira svaku riječ i pokret u komunikaciji s odabranom osobom i stalno je u strahu da će nešto pogriješiti. Vage su u stanju potpuno izgubiti glavu kada se zaljube.

One mogu ići i do te razine ovisno da svoj život u potpunosti podrede voljenoj osobi. Najveći problem osobama rođenim u ovom znaku je usamljenost.

Škorpion

Kada sretnu osobu u koju se zaljube, Škorpioni počinju sebi postavljati pitanja o tome gdje je ta osoba bila do sada i zašto im je baš u ovom trenutku suđeno. Osobe rođene u ovom znaku vrlo ozbiljno shvaćaju zaljubljenost i uvijek su iskrene kada su u pitanju emocije.

Škorpioni vole biti u ljubavi dominantni, a kao jedan od najstrastvenijih znakova, neće imati problem osvojiti osobu koja im se svidjela.

Strijelac

Strijelci izjavljuju ljubav na jako originalan i duhovit način pa im osvajanje osobe u koju su zaljubljeni često polazi od ruke. Oni znaju impresionirati voljenu osobu, prirediti nezaboravne trenutke i potpuno ostaviti bez daha.

Međutim, loša osobina kod zaljubljenih Strijelaca je velika ljubomora pa čak i bez potrebe i povoda.

atma.hr – 78
Jarac

Jarac na prvi pogled djeluje hladno i nepristupačno, ali kada se zaljubi u stanju je sve učiniti za voljenu osobu. Iako sakrivene, emocije ovog znaka mogu biti vrlo snažne i iskrene. Kada se jako zaljubi, Jarac se potpuno prepušta ljubavi, a čak i loše navike osobe u koju je zaljubljen čine mu se atraktivnim.

Zbog velike posvećenosti svom poslu i shvaćanja ljubavi kao nečeg jako ozbiljnog, Jarčevi se uglavnom prepuste emocijama u zrelijem dobu.

Vodenjak

Kada se zaljubi, Vodenjak to ne krije pa čak to i podijeli s prijateljima i obitelji. Osobe rođene u ovom znaku uživaju osvajati na duhovit i neobičan način.

Iako su otvoreni, Vodenjaci neće baš sve emocije pokazati sve dok ne saznaju što i druga osoba misli o njima.

Ribe

Ribe na najintezivniji način doživljavaju svoje emocije i zaljubljenost. Oni će od svoje ljubavi napraviti najromantičniju priču, s mnogo detalja koji bi često drugima bili i nerazumljivi.

Sklone su i platonskim ljubavima i sva stanja duboko prožive u svom svijetu mašte.

lovesensa.rs

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

OSHO: MOĆ LJUBAVI - SUŠTINA ŽIVLJENJA

Između rođenja i smrti najvažnija stvar koja se može dogoditi čovjeku jest ljubav

Zaljubljivanje je jedan od najvažnijih ljudskih događaja kroz koje prolazimo, ali o njemu nikada ne učimo u školi.

U knjizi Moć ljubavi, Osho nam pomaže da usmjerimo svoju potragu za ljubavi tako da proširimo naš pogled – pokazujući nam da ljubav ima mnogo manifestacija i ne staje sa drugom osobom. Jedna manifestacija ljubavi je meditacija, iskustvo koje mijenja život i dozvoljava cvjetanje prave ljubavi unutar pojedinca i prema drugima.

152 stranice, format: 15×23

Cijena: 108,00 kn 97,20 kn - Kupi ovdje

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here