Foto: pixabay.com

Widget not in any sidebars

Iskoristite dane koje živite, jer svaki novi donosi mogućnost za nešto novo. Ne žalite za ičim što radite i što ste žrtvovali, jer rezultati kad-tad stignu. Budite strpljivi i staloženi u komunikaciji, prihvatite izazove.

Ne budite nestrpljivi, dajte vremena da vas ljudi shvate, a svijest da prihvati ono što ste im rekli. Ne odustajte od svojih planova; od želje za iskrenom i uzvraćenom ljubavi, od posla koji je baš stvoren za vas, od ispunjenosti ljubavlju, zdravljem i drugim blagoslovima.

Želite i dalje svoju škrinjicu punu bogatstva, duhovnog i materijalnog, jer time si otvarate mogućnost za ostvarenje želja. Svemir za svakog od nas ima plan, a snagom pozitivnih misli mi se otvaramo onom što trebamo.

Iako želje mogu biti nerealne, sve je moguće. Zato je najbolje osvrnuti se na dobre stvari koje već imamo, ljubav prije svega, i sve što imate nadograđujte to samo ljubavlju, vjerujući da smo s razlogom na ovom svijetu.

Za sve ostalo samo je potrebno vrijeme da se energije usklade. Zato budite strpljivi, jer za sve imamo Božju ljubav i anđeosku pomoć!

Koračaj svojim putem, toplinom svoje svjetlosti. Zagrij prošlost zaleđenu hladnim emocijama i pusti je da oteče.

Ne teci s njom, nego samo hodaj uz nju i neka je zagrijava tvoja ljubav sve dok se ne razbistri i ne nabuja pa ne počne napajati ljubavlju tlo kojim teče. A ti i dalje samo hodaj, gledajući svoju svjetlost koja rasvjetljava tvoj put.

Sudbonosni događaji usmjeravaju vaš put. Svaki događaj koji živite s posebnim je razlogom važan za vašu budućnost. Promjene se događaju, jer su važne i služe vašem razvoju, bitne su za vaše sudbinske zadatke. Ne plašite se!

Daleka prošlost nisu samo sjećanja, to su samo stranice bez koje bi vas roman izgubio smisao. Prošlost ste vi, svi mi. Ona je dio vas, ma kakva god bila. Otpustite ono što ste spremili u zaborav, jer ništa nije zaboravljeno, samo je zaleđeno u sjećanju.

Pustite da prošlost oteče s ljubavlju, jer ona vas je dovela upravo ovdje gdje jeste i zbog čega idete prema budućnosti. Zato, hodajte uz rijeku sjećanja i pustite ljubav i svjetlost da vas vode na tom putu.


Widget not in any sidebars

Ne bojte se kretati u skladu sa svojim željama, makar samo u mislima! Ne bojte se ostaviti iza sebe ono što vas ne ispunjava, što vas zadržava i koči. Samo nastavite hodati, a ako ste zaboravili kako, pitajte, jer prijatelji uvijek daju ruku i pridrže vas dok ustajete. Uvijek je tu negdje netko pored vas dok hodate!

Budite dijete koje leti na krilima ljubavi ispunjeno radošću. Raskrilite maštu i letite otkrivajući ljepotu. Ne bojte se visine, jer samo tako možete vidjeti beskrajno prostranstvo i sve putove koji vode na razne strane.

Samo tako možete imati uvid u osobnu snagu, a svoju moć iskoristite samo za više ciljeve ljubavi. Otklonite unutarnje blokade i nemojte odbijati nove mogućnosti koje vam se nude za stvaranje novog početka.

Otkrijte pravog sebe i svoje sposobnosti, jer imate pravo na bolje, na sve ono što će ispuniti i obogatiti vaš život, pokazati vam znanje i sposobnosti. Divno je to saznanje da možete birati svojom voljom. Zato se okrenite od onog sto vas sputava, ponižava i omalovažava.

Neostvarene sposobnosti čine nas nesretnima pa se borimo sami sa sobom i s tijelom kojeg blokiraju vanjska ograničenja. Duša želi i vidi, tijelo u kojem se nalazi stoji zakočeno, a um se bori i ne prihvaća promjene koje daju mogućnost novog i boljeg.

Ne zamarajte se kritikama, one nisu bitne, a poštenu namjeru ćete sigurno prepoznati. Na odabranom putu prepoznat ćete svoju misiju i bit ćete slobodni da je odradite, ma koliko zadaća bila teška.

Uspostavite s ljubavlju ravnotežu duše, duha, uma i tijela, da biste izliječili tijelo i duh. A na tom putu anđeli će vam pomoći da izađete iz tame, htjeli vi to ili ne. Oni će vam osvjetljavati puteve i zaštititi od bolnih učenja, samo se prepustite.

Vaše želje, snovi i radost – u vama su samima! Sve to već postoji u vama samima, u viđenju prekrasnog sebe, u tom domu duše, koja je jedino mjesto gdje se susrećete sa sobom samima, onim istinskim sobom.

Duša tvoja je prekrasna, jer u njoj je srce koje voli, duša koja pjeva i oči koje vide. Ona je svjetlost u tvom domu koje osvjetljava tamu, kao mjesec koji osvjetljava mrklu noć i čini je čarobnom!

atma.hr – 39

Duša čisti svoj dom i sve u njemu što je ostalo na hrpi, kaosno i ne pospremljeno. Negativne ostatke koje odbacimo od sebe, anđeli će očistiti energijom ljubavi i svjetlošću osvježiti prostor u kojem duša boravi.

Duša tako slobodno može otvoriti prozore svog doma kako bi ga ispunila svojim bogatstvom nebeske svjetlosti, i u društvu arhanđela ga zaštitila, obgrlila njihovim krilima od svih negativnih sila.

Duša je ujedno i nježna i snažna. Oslonite se na sebe, jer vi ste duša. Vaše tijelo može biti krhko ili snažno, ali bez obzira na to, kad vam je duša jaka za vas nema prepreke, blokada, ni misterija, da biste nešto učinili, prihvatili ili otklonili.

Kako da ojačamo dušu? Duša je jaka sama po sebi, prošla je najteži moment na početku svakog života, svoje rođenje. Jedino nas naš um čini slabima zbog straha koji uvjetuju vanjski utjecaji.


Widget not in any sidebars

Djeca su, na primjer, hrabra i jaka, iako kažemo da su nepromišljena, i tako sve dok ne nauče da se moraju čuvati. A s tim dolaze i strahovi.

Zato pustite jačinu i snagu svoje duše da budu glavni u vašem životu, a svoje tijelo pripremite za slobodu kretanja u bilo kojem pravcu. Ionako niti na jednom mjestu da se nalazite ne znate što vas sve dalje čeka.

Ionako je sve uglavnom misterija, i tako sve dok ne naučite slušati sebe same kroz svoju intuiciju. I dok to ne naučite, na tom putu prate vas anđeli kerubini i uče vas prepoznati znakove prirode, Boga.

Vode vas putem vaše misije koju trebate odraditi, kakva god ona bila. Pritom vam šalju i anđele u ljudskom obliku, osobe koje vas podrže kad vam ponestane samopouzdanja, koji vas uče i otvaraju vrata ka nekim novim mogućnostima.

Vesna Malović – Gagga/astroportal

43 APITERAPIJA

PČELARSTVO, APITERAPIJA, APITURIZAM

Pcelarstvoapiterapijaapiturizam

Ova je knjiga okupila 27 autora koji su kroz njen sadržaj prvi put u hrvatskom izdavaštvu o pčelarstvu spojili najnovija dostignuća znanosti i učinkovitu praksu iskusnih i uspješnih hrvatskih pčelara.

Namijenjena je:

- za pčelare i one koji to žele postati
- za prirodni način liječenja i prevencije pomoću pčelinjih proizvoda
- za ekološko pčelarstvo, apiterapiju, apiturizam…
- za liječnike, ljekarnike, učenike, studente
- za ljubitelje prirode i zdravog života

Priručnik + specijalni prilog: 100 recepata za jelo, piće, ljekovite pripravke i kozmetiku na bazi meda