Na kirtan-yoga druženjima nositi će nas vibracije čija ljepota leži u njihovoj transformirajućoj snazi i duhovnoj čežnji kroz koju možemo okusiti svoju izvornu prirodu i otisnuti se na osobno duhovno putovanje.

Kirtan je sanskritski izraz za pjevanje, jedan od tradicionalnih joga praksi. U Kirtan Yogi, pjevanje je popraćeno sviranjem instrumenata kao što je harmonij, dok se sanskritske mantre ponavljaju koristeći pjevački obrazac poziv-odgovor, smirujući um i otvarajući srce.

Skupimo naša srca i glasove!

Toplo vas pozivamo da u subotu, 15.10. u 18h u zgradi Dalma Dobri u Splitu na 1.katu svojom prisutnošću uljepšate ovaj jedinstven događaj u našem gradu!

madhuridarko300Darko Grappone i Minja Kuzmanić su glazbeni i životni partneri već više od 30 godina. Nakon završenog formalnog glazbenog obrazovanja, uz skladanje, koncertnu djelatnost i pedagoški rad, posvećuju se i studiju indijske glazbe i filozofije. Nadahnuti duhovnom tradicijom vedske kulture i melodijama istoka, pronalaze novu glazbenu inspiraciju. Povezujući istočne i zapadne glazbene svjetove, nastoje njihove spone približiti slušatelju.

Kontakt: 091 926-6880 Minja

Ulaz besplatan!