Foto: pixabay.com

Ribe iritira karizmatični Lav jer je samosvjestan i zavide mu na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe. Rak mnogima potajno zavidi, iako je malo onih koji su se udomili bolje od njega ili odabrali uspješnijeg partnera.

atma.hr – 52
OVAN

Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite Djevici, zbog njene strpljivosti i urođenog perfekcionizma.

Ali, na meti vaše otvorene zavisti može se naći i principijelni Jarac, koji je spreman raditi i preko granica svoje izdržljivosti, zbog profesionalnog uspjeha i društvenog priznanja, kao i moćni Škorpion, zbog pouzdanosti i dominantnosti.

BIK

Uspješni ste kada radite posao koji volite, ali trava je zelenija s druge strane ograde pa Vagi zavidite na javnoj popularnosti, društvenim kontaktima i mogućnostima koje joj se ukazuju u vezi sa strancima i putovanjima.

Prema Strijelcu pokazujete netrpeljivost, jer uspijeva doći do novca na lakši način nego vi i zato što uglavnom često putuje.

atma.hr – 52
BLIZANCI

Iako ste prilagodljivi i snalažljivi, zavidite intuitivnom Škorpionu na njegovoj tajanstvenosti i mudrosti, tako da vas može čitati kao otvorenu knjigu, dok vi gorite od nestrpljenja da nešto saznate od njega, a on vas drži u neizvjesnosti.

Autoritativnom Jarcu zavidite na uspjehu i novcu koji zna zaraditi, jer je uporan i dosljedan, što su osobine koje vi uglavnom ne posjedujete.

RAK

Mada ste uglavnom dobro ‘ušuškani’, mnogima potajno zavidite, iako je malo onih koji su se udomili bolje od vas ili odabrali uspješnijeg partnera, pogotovo ako ste žena.

Avanturističnom Strijelcu zavidite na društvenosti i sposobnosti spontanog i otvorenog izražavanja osjećaja, a komunikativnom Vodenjaku na društvenim vezama i lakoći s kojom ih uspostavlja.

atma.hr – 52
LAV

Poštujete one koji su na višim profesionalnim pozicijama od vas, ali ljubomora, posesivnost i materijalistički stav prorade kad osjetite zavist prama vrijednom Jarcu, zbog njegove ambicioznosti i ustrajnosti da uspije u svemu čega se dohvati.

Iritira vas sposobnost melankoličnih Riba da svoje emocije izraze na romantičan način, onako kako vama baš i ne uspijeva.

DJEVICA

Mada ste elokventni i inteligentni, teško sklapate poznanstva pa najčešće zavidite šarmantnom Vodenjaku na popularnosti i omiljenosti u društvu, zbog čega je uglavnom svuda rado viđen i pozivan gost.

I prema Ovnu možete osjetiti zavist, zbog njegove urođene drskosti i lakoće s kojom uspostavlja komunikaciju, ali i zbog ustrajnosti i natjecateljskog duha, pogotovo u sportskim aktivnostima.

atma.hr – 52
VAGA

Omiljeni ste i poznajete mnogo utjecajnih osoba, ali divljenje pomiješano sa zavišću osjećate prema upornosti tvrdoglavog Bika da dođe do materijalnih dobara, u čemu obavezno i uspijeva.

Fleksibilnim Ribama možete zavidjeti na njihovoj spretnosti da se lako, bez sramote i skandala, izvuku iz svake neugodne, pogotovo poslovne situacije.

ŠKORPION

Moćni ste i kreativni pa vas malo tko može nadmašiti kad se usredotočite na svoj cilj. Ali, pritajenu zavist vjerojatno osjećate prema Ovnu, zbog njegove vitalnosti i dinamičnosti.

Nestalnim Blizancima možete zavidjeti na površnosti, zato što ste vi najčešće preopterećeni vlastitom sistematičnošću, posvećenošću svemu što radite i dubinom osjećaja.

STRIJELAC

Iako se smatrate jednim od najsretnijih znakova, može vas obuzeti zavist prema Biku, zbog njegove ljepote i fizičkog izgleda, ali i zbog njegovog stambenog i materijalnog statusa.

Raku možete zavidjeti, jer ima miran, sređen obiteljski život i familijarno okruženje koje vama, u vašem poslovnom kaosu, djeluje tako nedostižno.

JARAC

Volite pravdu i strogi ste pa zavidite onima koji ni prstom ne mrdnu, a imaju mnogo više nego što zaslužuju. Preosjetljivi ste pa neuhvatljivim Blizancima zavidite, jer zahvaljujući svojoj površnosti, lako zaboravljaju ili nadilaze ružne stvari koje su im se dogodile.

Zavidite i vatrenom Lavu na sposobnosti da svoju strastvenost pokaže onako kako vi ne znate.

atma.hr – 52
VODENJAK

Niste toliko zavidni kad je netko uspješniji ili imućniji od vas, koliko postajete svjesni svoje nestalnosti, zbog koje se još niste skrasili. Zato zavidite familijarnom Raku na obiteljskoj i kućnoj atmosferi u kojoj istinski uživa.

Iako je osjećate, zavist nikada nećete otvoreno pokazati prema Djevici, zbog njene smjelosti da se upusti u privatni biznis i ustraje u svemu.

RIBE

Iako ste prilagodljivi i sposobni da se izvučete iz svake ‘mutne vode’ u koju upadnete, pomalo ste nesigurni u sebe pa možete osjetiti zavist prema šarmantnoj Vagi, zbog njene popularnosti u društvu i atraktivnog izgleda.

Karizmatični Lav vas iritira, jer je samosvjestan i njemu zavidite na uspjehu i glamuru koji ga prati gdje god da se nađe.

ulepsajtebuducnost.com