Kundalini proces, poput duboke meditacije, uskomešava naslage nesvjesnog i suočava osobu upravo s onim psihičkim materijalom koji ona najmanje želi istraživati. Kundalini je izraz čiste svijesti i energije i zato osvjetljava naše najtamnije dijelove.

atma.hr – 52
Kundalini je životna sila u svima nama koja nas oživljava. Kundalini može godinama biti uspavana, međutim pri susretu s blizanačkom dušom dolazi do naglog  buđenja ove sile.

Aktivacija kundalini energije se događa već prilikom prvog susreta s blizanačkom dušom. To možete doživjeti kao ogroman nalet ili intenzitet energije duž vaše kičme. Možete se početi tresti, može vam biti hladno ili ekstremno toplo, možete se osjećati lako, kao da lebdite uslijed podizanja kundalini energije.

Kundalini energija je smještena u dnu kičme. Kada se aktivira kreće se naviše i otvara sve čakre, da bi na kraju dospjela do naše  krunske čakre i spojila nas s našim Božanskim dijelom. Cijelo naše biće može vibrirati od ove energije kada se aktivira. Taj osjećaj može biti božanstven u prvom trenutku.

Međutim, aktivirana Kundalini u  isto vrijeme iznosi na svjetlost sve naše strahove, uvjerenja, obrasce, karmičke zapise i poput plamena ih sagorjeva. Upravo iz tog razloga aktivacija Kundalini energije može postati i onaj neugodniji dio susreta s Blizanačkom dušom. Prilikom svakog ponovnog susreta s blizancem, a naročito prilikom seksualnog odnosa  Kundalini se još više intenzivira.

Samim tim i proces čišćenja i oslobađanja naše duše od svega što nije ljubav postaje još intenzivniji. To je možda i jedan od najvećih razloga zašto dolazi do razdvajanja u ovom odnosu. Aktivacija kundalini energije od nas zahtjeva da se suočimo s našim strahovima, da se oslobodimo blokada, da počistimo svoj život, oslobodimo se Ega, proširimo svoju svijest.

atma.hr – 52
Zahtjeva od nas da izađemo iz okvira 3D funkcioniranja i prijeđemo na više vibracije ljubavi i svjesnosti. Zahtjeva od nas da u ovom 3D svijetu živimo kvalitete 5 dimenzije. Za duhovno probuđenu dušu, ovaj zadatak nije toliko zastrašujući, mada može biti izuzetno bolan i iscrpljujući. Dok za dušu koja još spava ovo može biti poput zemljotresa, poput Nijagarinih vodopada čija silina nosi sve pred sobom.

U svojoj knjizi “Doživljaj kundalini energije”, dr. Lee Sannella kaže: “Kundalini proces, poput duboke meditacije, uskomešava naslage nesvjesnog i suočava osobu upravo s onim psihičkim materijalom koji ona najmanje želi istraživati.’’ Međutim, nema načina da prođete drugačije kroz ovo iskustvo. Kundalini je izraz čiste svijesti i energije i zato osvjetljava naše najtamnije dijelove. Dijelove od kojih i sami bježimo.

Gdje je rješenje pitate se? Kako možemo ukrotiti ovaj intenzitet? Kako se suočiti sa sobom? Kako pogledati istini u lice? Rješenje je u svjesnosti, prihvaćanju i predaji. Svjesnost o procesu, ublažava sam tijek procesa kroz koji prolazimo. Prihvaćanje svih naših dijelova, donosi oslobađanje. A predaja nam donosi potpuni doživljaj iskustva koji je u ovom slučaju neizbježan.

Ovdje borba ne pomaže, pomaže prihvaćanje. Kundalini je najjača psihobiološka sila. Upravo ta sila je ono što nas tjera da idemo naprijed, da se bavimo stvarima koje pročišćavaju naše tijelo, um i duh. Aktivacijom kundalini energije dolazi do mnogih promjena. Osjećate se budnije, a čula su vam izoštrenija. Povećava se razina vaše osnovne energije. Pokreću se vaši kreativni sokovi. Postajete otvoreni za Božansku mudrost.

Vaše psihičke moći se bude i jačaju. Telepatija, intuicija, sposobnost da osjećate energetsku prisutnost vaše blizanačke duše iako ona nije fizički prisutna. Sposobnost da osjećate njene emocije i raspoloženja. Fokusirajte se na sve te pozitivne strane kundalini buđenja. Osjetite se živim. Osjetite strast prema životu.

atma.hr – 52
Sva vaša čula su pojačana do maksimuma. Upijajte svaki trenutak. Vaš život je dragocjen. Vaša blizanačka duša vas je probudila za ljubav veću od svega. Ljubav koja prožima i ujedinjuje. Ujedinjuje prije svega vas sa samima sobom i uklanja sve ono što nije vaša prava suština i priroda. Budite zahvalni što imate priliku osjetiti ovo snažno Kundalini buđenje.

Netko godinama meditira ili vježba jogu da bi doživio ono što blizanačke duše dožive u trenutku ponovnog spajanja. Bez ikakvog napora, blagoslovljeni ste Božanskim osjećajem stapanja s drugim dijelom svoje duše. Vrijeme je da postanete svjesni svih darova koje vam je blizanački odnos donio.

Ako ništa drugo, probudio vas je za jedan potpuno nov i blistav svijet iskustva i svijesti. Bogati ste, zar ne?

banner za knjige BUDJENJE U 5D

Individualne konzultacije i psihološke tretmane možete zakazati putem e-maila: [email protected]

Također, možete pratiti fb stranicu – https://www.facebook.com/susretsadusom/  na kojoj dijelim  uvide i spoznaje do kojih sam došla tijekom odnosa s mojom blizanačkom dušom.

Više informacija o mom radu i o EFT I Matrix Reimprintig tehnikama možete naći na web stranici www.sanjaivanovic.rs

S ljubavlju,

Sanja Ivanović  Energetski psiholog, certificirani EFT trener i EFTMR  terapeut