Poruka današnjeg dana je «mi smo neograničeni».

Ne slušajte ako vam netko govori da ste manje vrijedni od ostalih. Ne slušajte ako vam netko govori da ste na bilo koji način ograničeni. Ne slušajte ako vam netko govori da ne možete raditi ono što volite i živjeti od toga. Ne slušajte ako vam netko govori da niste vrijedni i dragocjeni kao najveći čovjek koji je ikada živio. Ne slušajte ako vam netko kaže da niste dovoljno dobri i da ćete se morati dokazati.

atma.hr – 52
Ne slušajte ako vam netko govori da ne možete imati ono što volite, raditi ono što volite ili biti ono što volite. Ako u to povjerujete, ograničavate se, ali što je još važnije, to nije istina! Ne postoji niti jedna jedina stvar koja bi bila predobra za vas ili koja bi bila predobra da bi bila istinita.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

atma.hr – 52
Prethodna objavaVanjski svijet je odraz onoga što je u nama samima – zrcalite ono što želite vidjeti u ogledalu svog života!
Slijedeća objavaPotreba za psom ili mačkom ima duboko kozmičko značenje
Avatar photo
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.