Proljeće je vrijeme buđenja. Sa zimom smo poslali sve ono što nam više ne treba, i sad se možemo veseliti svemu novome što nam s proljećem dolazi. A dolazi nam i jedno mindfulness povlačenje u Gorskom kotaru. To će biti vrijeme uzeto za sebe, za odmor od zaposlenih tjedana, užurbane svakodnevice, za udah, za otpuštanje svega nepotrebnoga i stvaranje mjesta za sve ono što dolazi ususret. Na ovom kratkom vikend povlačenju čekaju nas meditacijske prakse, diskusije, razgovori, ali i periodi tišine, te čarobna priroda Fužina za poneku mindful šetnju. Sve ovo zaokruženo je slasnom domaćom hranom i toplim domaćinima Fužinarske kuće. Ukoliko osjećate da vam je zima bila iscrpljujuća i da vam treba jedan povratak sebi, u prekrasnoj prirodi Gorskog kotara, javite nam se i rezervirajte svoje mjesto na povlačenju. Veselimo se vašim prijavama!

PLAN POVLAČENJA
Dolazak u Fužine je u petak, 19.04. u kasnim popodnevnim satima
Odlazak u nedjelju, 21.04. nakon ručka (oko 15h)
Cijeli vikend prati program mindfulnessa

Smještaj: 50€ dan/osoba za trokrevetnu i četverokrevetnu sobu – puni pansion
60€ dan/osoba za dvokrevetnu sobu – puni pansion
Cijena programa: 130€

Cijena vikend povlačenja: 230€
U cijenu je uključen smještaj (2 noćenja s punim pansionom), dvorana za meditacije, te cjelokupni program povlačenja. U cijenu nisu uračunati troškovi prijevoza do Fužina.

Na račun udruge Mindfulness Hrvatska za rezeraciju mjesta uplaćuje se unaprijed 30€, a ostatak uplate programa povlačenja potrebno je izvršiti do početka travnja. Uplata za smještaj vrši se direktno u Fužinarskoj kući. U slučaju otkazivanja do 1.04., moguće je izvršiti cjelokupni povrat sredstava.
Povlačenje organiziraju i vode članovi Udruge Mindfulness Hrvatska, certificirani provoditelji MBLC i Level 1 edukacije. Dio programa održavat će se na engleskom jeziku, s prijevodom po potrebi.

Za prijavu na povlačenje nije potrebno nikakvo predznanje o mindfulnessu, niti iskustvo meditacije.

Prijaviti se možete putem maila na: [email protected]