atma.hr – 52
Niste svjesni koliki dio svog života provodite u energiji prošlih života!

Živite život nesvjesni onoga što činite, potaknuti iskustvima iz prošlih života.

85% vaših životnih iskustava temelji se na iskustvima iz prošlih života. Sve što ste kreirali bazira se na energiji prošlih života.

Svemir će kreirati situacije u kojima ćete naplatiti ili otplatiti.

Kada biste unaprijed znali što morate učiniti u vezi prošlih života, pobjegli biste jer vaše Niže Ja ne želi suočavanje s prošlošću i onim što morate naučiti.

Mnogi dolaze u vaš život kako bi otplatili bol koju su vam nanijeli ili ispravili krive poteze. No u pamćenju vaše duše postoji uspomena koja stvara veliki strah i vi bježite od njih umjesto da se posvetite rješavanju karme i zatvaranju tih vrata.

Strah je grozna emocija i duboko ukotvljena u vašoj podsvijesti i često ga niste niti svjesni.

Ljudi u sebi nose jako puno straha no čine jako malo kako bi ga se riješili i kako bi napredovali. Strah će vas paralizirati i to tako snažno da nećete ispuniti svoju sudbinu u ovom životu. Stalno vas tjera da ostanete u vlastitom zatvoru. Ne vidite ga nego samo osjećate i zbog toga nikada ne možete spoznati zbog čega je u vama i da li se radi o prošlom životu ili ne.

atma.hr – 52
OSLOBODITE SE STRAHA!

On vam nije potreban. Suočite se sa strahom bez obzira o čemu se radilo i ostvarite svoju sudbinu.

Što je vaša sudbina?

Vašu ste sudbinu odabrali i napisali prije svog rođenja u svom životnom planu koji se zove natalna karta ili karta rođenja.

Dobar astrolog pomoći će vam razumjeti što ste došli naučiti i istražiti i s kojim ste se prošlim životima došli suočiti.

Svatko posjeduje jedinstvenu natalnu kartu koju dobar astrolog može pročitati. To je najbolja informacija koju možete dobiti, pogotovo za vašu obitelj i prijatelje. Može vam ubrzati život i osloboditi vas od godina boli i tame.

Zašto imate problema s novcem ili partnerstvom? Vaša natalna karta ima za to odgovore.

Tko ste? Znate li? Vaša će natalna karta prikazati pravog vas a ne onu sliku koju vaše Niže Ja želi da imate o sebi. Jako je lako pronaći odgovore unutar natalne karte.

Jednostavno je pronaći i vaše strahove.

Ne postoji bolji način ulaganja novca nego u analizu natalne karte. Nemate se čega bojati. To je samo mudrost o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Što čekate?

Maitreya

sretniljudi.com

atma.hr – 52