„Božanska Brojanica“ je zbirka molitvi i blagoslova, prekrasno nadopunjenih nizom crteža nacrtanih olovkom i tintom od  strane  advaita- zen majstora Moojia. To je mnogo više od same knjige, to je duhovni dar, izraz srca ispunjenog milošću, prepunog molitve, pobožnosti, ljubavi i zahvalnosti spram Vrhovnog, ali je istovremeno prožet besprijekornom jasnoćom i moći ne-dualne mudrosti.

atma.hr – 61
Najznačajniji i najutjecajniji duhovni učitelj našeg vremena Mooji, čvrsti je dokaz Istine na koju nam ukazuje s bespoštednom jasnoćom, mudrošću i ljubavlju. Njegova prisutnost i ukazivanje nas direktno upoznaju s našom esencijalnom prirodom kao Nerođene Svijesti –  Božjeg Sebstva.

Još od buđenja kroz milost svog učitelja Papajia, Mooji je svoje postojanje u cijelosti posvetio za dovođenje iskrenih tragača Istine ka prepoznavanju bezvremenskog Sebstva. Mooji drži satsange u svome domu Monte Sahaja u Portugalu.

“Božanska brojanica” je duhovni poklon, ona je izričaj predanog srca ispunjenog molitvom, posvećenošću i zahvalnošću prema Najvišem, a opet, prožeta je bespoštednom mudrošću i snagom samoispitivanja.

S krajnjom jednostavnošću advaita zen učitelj Mooji razotkriva intimne mistične načine srca koje je u molitvi i direktno predstavlja Bezobličnost onima koji žude da otkriju svoju istinsku prirodu kao Svijest Božjeg Sebstva.

atma.hr – 61
Pij iz njegova kaleža ljubavi i mudrosti koju je Božanski prst promiješao. Čak i jedna molitva, kad je potpuno upijena u tebe, dovoljna je da oslobodi tvoje srce u beskraju Bivanja.

Božanska brojanica

Mooji Božanska brojanicamini

Mooji

„Božanska Brojanica“ je zbirka molitvi i blagoslova, prekrasno nadopunjenih nizom crteža nacrtanih olovkom i tintom od strane advaita-zen majstora Moojia. To je mnogo više od same knjige, to je duhovni dar, izraz srca ispunjenog milošću, prepunog molitve, pobožnosti, ljubavi i zahvalnosti spram Vrhovnog, ali je istovremeno prožet besprijekornom jasnoćom i moći ne-dualne mudrosti.

Ovo je ujedno i prva Moojijeva knjiga izdana u Hrvatskoj. Naručite je i razveselite sebe i nekoga koga volite prelijepim molitvama kojima ćete se iznova i iznova vraćati.

180 stranica/ format: 12×17 cm

Cijena: 119 kn – Kupi ovdje