Sastojci:

  • 400gr svilenog tofua
  • 1/3 šalice heljde potopljene u vodi 6h i ocijeđene
  • 1 dl mlijeka po izboru (sojino, zobeno, rižino, bademovo…)
  • 2 žlice kokos masla
  • Malo kurkume
  • 1 žličica maca praha
  • 2 žlice konopljinih sjemenki
  • 1,5-2 dl javorovog sirupa

Priprema:

Sve smiksati u vitamix blenderu i izliti pola smjese u zdjelu.

U drugu polovicu dodati:

  • 1 vanilin šećer
  • 5 medjool datulja (paziti da se očisti koštica)
  • 50gr tamne čokolade (otopiti na pari) ili 3 žlice (raw) kakao praha
  • još malo mlijeka da ne bude pregusto

U 4 čaše ulijevati naizmjenično tamnu (prvo nju jer je gušća) pa svijetlu kremu, pa tamnu, pa svijetlu.

Ukrasiti po želji jagodama, konopljinim sjemenkama, mentom.

Majstor kuhar, Mia Šoškić
Makrovega

1-mousse-1




Prethodna objavaZelenoplavi orgonski prsten Ruža – Otvaranje srčane čakre
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.07.2016.
Mia Šoškić
Majstor sam kuhar. Vlasnica sam dva restorana zdrave hrane te autor mnogih radionica prirodnog kuhanja koja svoju gastronomiju pokušava prezentirati na način da prije svega pogoduje našem zdravlju, a onda tek oku i jeziku. Sretna sam što moj tim i ja sve više i više uspijevamo u tome zahvaljujući buđenju svijesti ljudi o uskoj vezi prehrane i zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.