rekonekcija

Neka od najčešćih pitanja i odgovora o Rekonektivnom iscjeljivanju i osobnoj Rekonekciji:

Što je Rekonektivno iscjeljivanje?

Rekonektivno iscjeljivanje je modalitet vrlo blagog energetskog iscjeljivanja u kojem se koriste frekvencije energije, svjetlosti i informacija, koje djeluju na svim razinama našeg bića (fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj). Rekonektivno iscjeljivanje nas vraća u naše prirodno stanje cjelovitosti i balansa, bez da se bilo što dodaje ili oduzima.

Što je osobna Rekonekcija?

Osobna Rekonekcija je vrlo precizan postupak u kojem koristimo frekvencije energije, svjetlosti i informacija, kojima povezujemo tri sustava. To su meridijalne točke i linije našeg tijela, energetske točke i linije planete Zemlje, tzv. Ley linije planete i energetska mreža svjesnosti čitavog univerzuma. Osobna Rekonekcija omogućava ubrzani napredak u svjesnosti i povezanosti sa svim što postoji, jača intuiciju i sinkronicitete, otvara nam nove mogućnosti, ubrzava manifestaciju željene realnosti, vraća nas našem izvornom biću, postajemo svjesni svoje multidimenzionalnosti i djelujemo iz svoje cjelovitosti.

Kada koristimo Rekonektivno iscjeljivanje?

Rekonektivno iscjeljivanje primjenjujemo kada se pojavi neki energetski disbalans ili neko oboljenje, kada želimo ukloniti blokade unutar sebe, ubrzati osobni razvoj ili općenito poboljšati kvalitetu svog života. Isto tako možemo ga primjenjivati i kada se osjećamo umorno ili napeto, nema ograničenja. Ovo je vrlo inteligentna energija koja se ni na koji način ne usmjerava,niti manipulira, ona točno zna gdje treba djelovati, ništa se ne tretira, jer tretiranje djeluje na posljedice “problema”, umjesto na uzrok.

Kada radimo osobnu Rekonekciju?

Osobnu Rekonekciju radimo jednom u životu, kada smo spremni na ubrzani duhovni rast i napredak, te kompletnu promjenu načina života. To je cjeloživotni proces koji se razvija paralelno kako se i mi razvijamo, tj. usmjerava nas prema našem životnom napretku. Osobnu Rekonekciju birate kad osjetite da ste spremni za nju, jer nije svatko spreman za ubrzane promjene.

Kako izgleda sesija Rekonektivnog iscjeljivanja?

Rekonektivno iscjeljivanje može se raditi uživo ili na daljinu. Kada se radi uživo, klijent leži obučen na masažnom stolu, zatvorenih očiju i u stanju opuštenosti. Klijent ne treba raditi ništa, samo promatrati senzacije koje osjeća. Prilikom sesije nema fizičkog dodira niti bilo kakve manipulacije i usmjeravanja energije, nema tehnika ni procedura. Važno je samo da se klijent otvori primanju, bez bilo kakvih očekivanja (jer očekivanja ograničavaju i stvaraju blokade) i dozvoli da se dogodi ono što je za njegovo najveće dobro.
Kod sesije na daljinu, važno je da si klijent osigura 30 minuta prostora i vremena samo za sebe, kratko se čujemo i popričamo prije, a sve ostalo je isto kako i kod sesije u prisutnosti.
Sesija traje 30 minuta i preporuka je da se napravi tri sesije unutar 7-10 dana. Nakon toga je poželjno da se napravi pauza od par mjeseci u kojoj promatramo senzacije i promjene koje nam se događaju.
Završetkom sesije, djelovanje frekvencija ne prestaje, nego se nastavlja i dalje, koliko god je to potrebno svakoj osobi za sebe u tom trenutku.

Kako izgleda sesija osobne Rekonekcije?

Osobna Rekonekcija radi se isključivo u prisutnosti. Klijent leži mirno, obučen na stolu za masažu, opušten, zatvorenih očiju i promatra senzacije koje prima. Izvodi se bez dodirivanja klijenta, tako da praktičar precizno “iscrtava” točke i linije kojima povezuje klijentove točke i linije s meridijanima, tj. Ley linijama planete Zemlje i cijelog univerzuma.
Sesija se radi 35-45 minuta, dva dana za redom u dvije odvojene sesije (ne smije proći više od 72 sata).

Tko i kada može primiti sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja?

Apsolutno svi, nema nikakvih uvjeta , niti ograničenja. Kako nam govore najnovija znanstvena istraživanja, sva živa bića su “sastavljena” od energije, svjetlosti i informacija. Svaka bol, bolest, nezadovoljstvo, strah, patnja……su disbalans u našem prirodnom stanju cjelovitosti i ravnoteže. Budući da nas Rekonektivne frekvencije vraćaju u to naše prirodno stanje, mogu ih primiti svi- od malih beba, do ljudi u poznim godinama, od teško bolesnih do onih koji osjećaju neku napetost i neravnotežu u sebi, svatko tko želi popraviti kvalitetu svog života, pa do životinja, naših ljubimaca i biljaka.

Što ako iscjeljivanje na mene ne djeluje i ništa ne osjećam?

Budući da smo svi različiti, svatko na svoj način doživljava povezivanje s frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja. Postoje neke zajedničke, općenite senzacije, no to nije uvjet da ih svatko treba osjetiti i doživjeti. Može se dogoditi da u tri sesije osjetite potpuno različite senzacije ili da ne osjetite ništa. Sve to je potpuno u redu i ne znači da frekvencije ne djeluju, ako ne osjećate senzacije. One točno znaju gdje, na koji način i koliko trebaju djelovati. Zato je i poželjna pauza od par mjeseci nakon odrađene tri sesije, da biste mogli primijetiti promjene koje su se dogodile.

Dr Eric Pearl je rekao:

“ Ako ste sretni, doživjet ćete iscjeljenje na načine na koje očekujete. No, ako ste stvarno sretni, doživjet ćete iscjeljenje na načine na koje nikada niste mogli ni sanjati!”

Nives Krivačić, Iscjeljujuće ruke