Sigurno ste doživjeli ostvarenje neke želje baš onda kada ste odustali. Kad ste pokušali sve i ništa nije urodilo plodom, bili ste ljutiti, razočarani i konačno vam je „puknuo film“ i rekli ste „Ok, odustajem“. Ali ostvarenje želje nije u samom odustajanju. Želja se može manifestirati onda kada prestanete pretjerano kontrolirati ono što percipirate u trodimenzionalnom svijetu do te mjere da se on jednostavno ne može promijeniti.

atma.hr – 52
Najlakši i najbrži način ostvarenja želja

Svi imamo želje, nešto što želimo ostvariti, postići, doživjeti, postati. Želje su putokazi Svemira prema življenju najveličajnije verzije Sebe, govor naše Duše. Stoga, ne treba im se opirati, potiskivati ih ili negirati – naravno, one želje koje podržavaju i slave Život te donose dobro vama i čitavoj kreaciji.

Kada želimo nešto, a to se ne ostvaruje, ne doživljavamo to u svojoj trodimenzionalnoj stvarnosti, javljaju se frustracija, ljutnja, tuga, razočarenje, gubitak povjerenja u sebe, Svemir, Život.

Kako ostvariti svoje želje na najlakši i najobuhvatniji način?

Kao prvo, ne treba u to ulagati previše napora i vremena. Kada se želja pojavi u vašem srcu, umu, znajte da ona već je vaša, inače je ne biste ni imali. Jednostavno ispunite svoj podsvjesni um idejom da je vaša želja već manifestirana i dio je vašeg života.

Ako se vaša želja nakon nekoliko dana ili tjedan nije ostvarila, primijenite pristup – iznutra prema van.

Sve što postoji u očitovanom, materijalnom svijetu, prvo je bilo neočitovano, neopipljivo, nevidljivo. Bilo je misao, nadahnuće, ideja, vizija, osjećaj. Dakle, svaka vaša želja započinje unutar vas. Stoga započnite pogledom u sebe. Što je to u vama, koje uvjerenje, blokada ne podržavaju ostvarenje vaše želje. Upotrijebite maštu da promijenite svoju percepciju sebe.

atma.hr – 52
Što više vremena i truda posvetite nekoj želji, stavljate je na viši pijedestal – to vam zapravo odmaže.

Zašto?

Zato što tada pretjerano reagirate na ono što vidite u pojavnom, trodimenzionalnom svijetu – čekate, nadate se, patite, previše razmišljate i tako sprječavate da se želja ostvari.

Umjesto stanja napora i truda, odaberite suprotno – stanje opuštanja, prepuštanja i znanja da je Svemir primio vašu poruku i vaša želja je ostvarena. Ne trebate ništa više činiti. Kada ste opušteni i ispunjeni povjerenjem da je to što želite već tu, nalazite se u stanju koje je vibracijski isto kao stanje ostvarenja želje.

Ne mogu dovoljno naglasiti važnost opuštanja tijela i duha. Svaki istinski rad na sebi proizlazi iz stanja opuštenosti jer tada ne mislite na nedostatak nečega, ne očekujete, niste potrebiti, već jednostavno – postojite. Vi jeste. U svom ste najprirodnijem stanju u kojem imate sve i jeste sve.

Nemojte odustati

Sigurno ste doživjeli ostvarenje neke želje baš onda kada ste odustali. Kad ste pokušali sve i ništa nije urodilo plodom, bili ste ljutiti, razočarani i konačno vam je „puknuo film“ i rekli ste „Ok, odustajem“. Ostvarenje želje nije u samom odustajanju. Želja se može manifestirati onda kada prestanete pretjerano kontrolirati ono što percipirate u trodimenzionalnom svijetu do te mjere da se on jednostavno ne može promijeniti.

Kada shvatite „Sve će biti dobro. Ja ću biti dobro, jer sve što mi stvarno treba sam ja“, iz stanja željenja (nedostatak) ulazite u stanje povjerenja (ispunjenje).

Čovjekov logični um je ograničen i vidi samo djeliće puzzle stoga, kada zaključuje na temelju njih, zaključak je često netočan i frustrirajući. Čovjekov podsvjesni um obuhvaća cijelu puzzlu Života. Povezan je s višim stanjima svjesnosti i višim razinama postojanja stoga ima pristup neograničenom polju informacija, mogućnosti, verzija, ishoda, rješenja, energije.

U stanju duboke opuštenosti, logični um stavljamo „sa strane“ da se odmori i ulazimo u polje svih mogućnosti. Čisto postojanje. Prihvaćanje. Povjerenje. I tada se želje počinju ostvarivati brže i lakše. Spontanije i prirodnije, a samim tim ljepše.

atma.hr – 52
Ono čemu se opirete, ustraje. Zato nema smisla reagirati i boriti se protiv nečega oko vas. Usmjerite pažnju na ono unutar sebe i tada će ono oko vas postati ono što ste vi. U stanju opuštenosti „isključujete“ sva neželjena stanja koja vas sprječavaju da ostvarite želju – neželjenost, neuspješnost, nevoljenost, nedovoljnost. I to činite na najprirodniji i najlakši način.

To možete učiniti meditacijom, vježbom disanja, yogom, razgovorom sa svojim najdubljim Ja – svojom podsviješću.

U stanju opuštenosti na scenu izlaze unutrašnji mir i vaša mašta i tada možete uistinu početi uživati u Životu kakav on stvarno jest – bogat, velikodušan, sveobuhvatan, neograničen, božanstven. Tada sve počinje raditi za vas. I tada se počinju događati čuda.

Snježana Krčmar

All Level Healing tehnike opuštanja, razvoja intuicije, otpuštanja blokada i manifestiranja željene stvarnosti – radionice, tečajevi i individualni tretmani:

Snježana Krčmar, Učitelj i trener osobnog razvoja ALH tehnika

Iscjeljivanja s Pahuljicom

Tesla valovi

https://zlatna-svjetlost.com/