Foto: pexels.com

Neki horoskopski znakovi najtoplije godišnje doba vole više od drugih. Ljeto je za njih vrijeme kada se osjećaju najbolje i kada su najsretniji. Ni velike vrućine ne mogu im pokvariti raspoloženje. Doznajte kojih je to pet najvećih ljubitelja ljeta među znakovima horoskopa.

atma.hr – 52
Ovan

Kao vatreni znak, Ovnovi najviše prosperiraju ljeti. To je doba godine kada oni zablistaju i pokažu najbolju verziju sebe. Više vole vrućine te vruće mjesece podnose bolje od hladnih zimskih noći.

Ovnovi jednostavno vole ljetnu sezonu, to je njihovo vrijeme za napredak i njihova se osobnost najbolje odražava tijekom tog godišnjeg doba.

Tijekom ljeta Ovnovi su najaktivniji i najviše raspoloženi za sport i rekreaciju te se rado prepuštaju ljetnim aktivnostima, poput plivanja i ronjenja, koje im pomažu da se osjećaju svježe i preporođeno.

Blizanci

Pripadnici ovog zračnog znaka vole izlaziti i zabavljati se. Za njih se život sastoji od druženja, zabave i upoznavanja ljudi koji razmišljaju slično kao oni, a najviše se vole družiti ljeti.

Tada su Blizanci u svom elementu, spremni za koketiranje te nose laganu i ležernu odjeću koja im omogućuje da se osjećaju slobodno i da se super provedu. Blizanci se smatraju najdruštvenijim znakom horoskopa i za njih je ljeto najbolje vrijeme za druženje s drugima.

Partiji na bazenu, avanturistička putovanja i slične aktivnosti za njih su pojam najbolje zabave, a to je i prilika da pokažu svoju novu ljetnu garderobu.

atma.hr – 52
Lav

Lavovi vole sunce i sve u vezi ljeta. Ovaj vatreni znak najsretniji je kada je na suncu, kada sjedi uz jezero, uživa na ljetnom partiju, nosi lijepu laganu odjeću, japanke i sunčane naočale te je u svom najboljem izdanju.

Uživanje pod suncem za Lavove je od esencijalne važnosti, a jednako tako važno im je da u njihov dom ulazi dovoljno prirodne svjetlosti. Ljetni mjeseci najbolje su razdoblje godine za Lavove jer više vole vrućinu nego hladnoću.

To je vrijeme kada oni zabljesnu jer upravo ljeti njihova aura najviše zrači. Uživaju u sunčanju i ispijanju hladnih koktela i smoothieja što ih održava svježima i aktivnima. I dobro raspoloženima!

Plivanje im pak pomaže da zaborave na brige i probleme i da se prepuste trenutku.

Strijelac

Pripadnici ovog vatrenog znaka vole se grijati pod suncem i odlaziti u uzbudljive avanture. Ljeto je doba kada su Strijelci najaktivniji i kada najviše vole provoditi vrijeme u prirodi.

Strijelci vole kada su stvari jednostavne i kada se samo pokrenu, bez puno filozofiranja. U ljetu vide priliku za izlaske, druženja, partije i odlazak na more s prijateljima.

Njihovoj avanturističkoj duši potrebna je samo sloboda kako bi mogli putovati i dobro se provoditi.

Pri uživanju u morskim radostima, Strijelac će rado pokazati i svoj novi kupaći kostim i figuru koju je tesao tijekom godine.

atma.hr – 52
Ribe

Ribe uvijek sanjare o sretnijim vremenima i maštaju o zemlji iz snova u kojoj je sve savršeno. Pripadnici tog vodenog znaka najsretniji su u dolini punoj cvijeća, okruženi rascvjetanim orhidejama.

Ljeto je doba kada su Ribe najsretnije i najaktivnije. Sanjariti u vlastitoj zemlji čuda punoj tratinčica i drugog cvijeća za njih je najbolji mogući način da žive svoj život.

Ribe jednostavno najviše vole sanjariti i provoditi vrijeme u vlastitom imaginarnom svijetu u kojem se mogu zabaviti, biti aktivne, skakutati i trčati. Zato im je ljeto najdraže godišnje doba.

zadovoljna.dnevnik.hr