Foto: pixabay.com

Znate li da vaš izbor odražava važne aspekte vaše osobnosti? Stoga odaberite hvatač snova i otkrijte svoju poruku!

atma.hr – 78
1.

Vi ste iskrena osoba.  Uvijek izražavate što osjećate. Jedan ste od onih ljudi koji uvijek privlače pažnju.

Aktivni ste, vrlo energični, veseli i uvijek ste spremni za nove avanture i iskustva. Srce ste svake zabave, glasni ste i otvoreni. Društveni ste i lako stvarate nova prijateljstva.

Kada su u pitanju odnosi, znate biti egocentrični i ne shvaćate da možda gušite nekoga tko nije tako otvoren kao vi. Vrlo ste strastveni, ali ne uvijek dovoljno suosjećajni. Dovedite to dvoje u ravnotežu.

atma.hr – 752.

Vi ste vesela i šarmantna osoba s osjećajnim srcem. Vrlo ste osjetljivi i emotivni, sanjate o jednakosti, pravdi i univerzalnoj ljubavi.

U vašem životu nema mjesta za tugu. Uvijek pokušavate učiniti sve što je moguće kako bi pomogli drugima. Preuzimate toliko odgovornosti, pogotovo kada su u pitanju prijatelji i obitelj. Živite život pun ljubavi, dobrote i radosti.

Volite rješavati probleme. Stvoreni ste da slušate tuđe probleme i smišljate rješenja. Morate se pobrinuti da vas nitko ne iskorištava jer su mnogi privučeni vašom energijom ‘popravljanja’.

atma.hr – 78
3.

Imate analitičku misao. Imate mogućnost pronalaženja brzih i kreativnih rješenja za bilo koji problem koji se drugima može činiti teškim. Postane vam dosadno ako vam situacija ne dopušta da otkrijete svoj potencijal.

Morate raditi nešto što je povezano s istraživanjem, proučavanjem, analiziranjem ili učenjem. Ne volite previše interakciju s drugima i najdraža vam je tišina. Najbolje se osjećate kada vam se dozvoli da budete sam svoj šef.

Neovisni ste i to vam se sviđa. Možda imate problema sa spavanjem jer vaš mozak neprestano stvara nove ideje.

Često ste sumnjičavi prema ljudima koji vas žele upoznati pa stoga trebate omekšati svoj pristup. U redu je otvoriti se prema ljudima. Život je puno bogatiji kada postoji prostor za razvijanje odnosa i dijeljenje sreće i ljubavi s drugima.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

107 ŽENE KOJE PREVIŠE VOLE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here