Mystic vector created by macrovector - www.freepik.com

Pažljivo pogledajte sliku i odaberite kartu koja vas najviše privlači. Ona koju odaberete nosi važnu poruku za vas. Dopustite intuiciji da vas vodi!

atma.hr – 52
1#

Ovaj izbor otkriva da će se u vašem život pojaviti jedan vrlo lijep i nezaboravan događaj. Dogodit će se neočekivano!

Završilo je teško i naporno razdoblje u vašem životu. Sada ste odlučni te hrlite u susret novim senzacijama i novim horizontima u svom životu, koji će vam sigurno donijeti sklad i pozitivu u vašoj duši. Dolazi razdoblje mira i stabilnosti.

Financijska situacija je stabilna, novac dolazi preko muškarca ako ste žena. A ako ste muškarac, onda samouvjereno i temeljito upravljajte svojim poslom!

Moguće je sklapanje ugovora o suradnji i sl. Vjerujte sebi, svojim osjećajima i prilikama koje su se otvorile pred vama – donosite hrabre odluke i djelujte brzo!

Imate izvanredne izglede za nevjerojatnu sreću.

atma.hr – 52
2#

Velika je mogućnost da ste fokusirani na pogrešne interese u ovom razdoblju vašeg života. Sada je vrlo važno obratiti pozornost na sferu odnosa. To mogu biti odnosi u vašoj obitelji, s rodbinom, kolegama, prijateljima, itd.

Iz nekog razloga previše ste lijeni da biste riješili stare stereotipne negativne stavove, strahove i komplekse. A time sebi blokirate prilike ostvarenja toplog odnosa.

Ne opirite se svojoj sreći! Jasno si dajte do znanja da zaslužujete biti sretni u svim područjima života.

Iskoristite priliku za ljubav, za iscjeljenje svog srca. Dovedite se u harmonično stanje uma. Budite smireni i brinite o sebi. Lijepo se predstavljajte svijetu.

Naročito je važno riješiti negativne stavove. Sanjajte, bez padanja u malodušnost i depresiju. Znajte da zaslužujete sve najbolje.

Kada to u potpunosti shvatite doći će do iscjeljenja u vašem osobnom životu i odnosima s ljudima općenito.

atma.hr – 52
3#

U ovom razdoblju života prolazite kroz teške sudbonosne lekcije. Više sile dovode stvari u red u vašoj sudbini. Sada je vrlo važno da prođete kroz složenu transformaciju.

Postoji situacija u vašem životu zbog koje imate neka očekivanja. Ovo se može odnositi na bilo koje područje života.

Ali Više sile vam govore da situaciju sagledate iz svih kutova. Stanite malo i dobro razmislite.

Vrlo je važno trezveno i jasno sagledati situaciju. Ali kada donesete jasnu i čvrstu odluku, onda se pokrenite.

Čekanjem nećete dobiti ništa. Pasivnost će vam donijeti samo razaranje i razočaranje, a karmičke lekcije neće biti usvojene.

Vjerujte sebi, onom najskrivenijem dijelu unutra, on zna sve odgovore koji su vam potrebni.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić