Foto: pixabay.com

Pogledajte ove 3 slike i dopustite intuiciji da vas vodi. Odaberite onu sliku koja vas najviše privlači i otkrijte poruku koju vam nosi.

atma.hr – 78
Ako ste odabrali broj 1

woman 5904277 960 720

Ako ste se zadnje vrijeme malo više opuštali, uživali u „zabranjenim“ zadovoljstvima i potajno osjećali krivnju zbog toga … prestanite. Sve dok ne pretjerate, malo zadovoljstva je savršeno u redu.

Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba i uživati. Višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji.

Potreban je uravnotežen pristup. Potražite ravnotežu u svom životu i radite na balansiranju vaše energije.

Istodobno, nemojte se kažnjavati ni za što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate povratiti ravnotežu.

atma.hr – 75
Ako ste odabrali broj 2

man 6048789 960 720

Vrijeme da zastanete i dobro promotrite sebe. Vi u drugim ljudima vidite prekrasne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste.

Dakle, nemojte se omalovažavati. Kad prepoznate nešto dobro u drugome, podsjetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas.

Vrijeme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu ljepotu, talente i kreativnost.

Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postat ćete snažna sila pozitivne promjene u ovom svijetu. I kada dopustite da vaše istinsko ja zasjaji, otvorit će vam se vrata obilja, uspjeha i beskrajnih blagoslova. Vidjet ćete!

atma.hr – 78
Ako ste odabrali broj 3

fantasy 5602236 960 720

Sada je vrlo povoljan period. Možda možete već osjetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osjetiti. Energetski uvjeti su pogodni za uspjeh u bilo kojem projektu u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san je sada istina.

Nije bilo lako doći do ove točke. Ponekad ste sumnjali u vaš uspjeh. A ipak je došlo vrijeme da dobijete plodove vašeg napornog rada.

Sada možete graditi svoje uspjehe, postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo.

I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i svojim sljedećim koracima. Putovanje bi moglo biti uključeno u vaš posao.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

105 CVIJET ŽIVOTA

DREVNA TAJNA: CVIJET ŽIVOTA Knjiga I

DREVNA TAJNA 1

Sveta geometrija

Jednom je sav život u svemiru poznavao Cvijet Života kao uzorak kreacije – geometrijski crtež koji nas vodi unutar i van fizičkog postojanja. Onda smo nakon vrlo visokog stanja svijesti, pali u tamu i zaboravili tko smo.

U ovoj knjizi autor govori o prisjećanju na drevnu prošlost, Mer-Ka-Bi, Cvijetu života i svetoj geometriji, geometriji unutar ljudskog tijela i geometriji koja okružuje tijelo, Fibonaccijevom nizu i Spirali.

Istražite čudo našeg postojanja vrludajući čudesnom zemljom geometrije, nauke, drevne povijesti i novih otkrića promatranim očima proširene Drunvalove vizije i Cvijeta Života.

Cijena: 178,20 kn - Kupi ovdje