Mockup psd created by yeven_popov - www.freepik.com

Svrha današnjeg testa je da vam pomogne prepoznati sve što vas sprječava da procvjetate i budete sretni. Da biste dobili odgovor, morate odabrati jednu od tri karte. Svaka od njih donosi jedinstvenu i posebnu poruku.

atma.hr – 52
Mnogi od nas nose rane prošlosti koje i dalje utječu na našu sadašnju stvarnost i sprječavaju nas da krenemo naprijed.

Da bismo prekinuli ovaj negativni ciklus, moramo iscijeliti um i srce, ostavljajući iza sebe sve što vam donosi bol i razočaranje.

Prvi korak u iscjeljenju je prepoznavanje problema.

A svrha današnjeg testa je da vam pomogne prepoznati sve što vas sprječava da procvjetate i budete sretni.

Da biste dobili odgovor, morate odabrati jednu od tri karte. Svaka od njih donosi jedinstvenu i posebnu poruku.

atma.hr – 52
1.

1 1

U vašem životu postoje mnogi neriješeni problemi koji vas stalno tjeraju na donošenje pogrešnih odluka, zbog kojih kasnije žalite.

Da biste prešli na sljedeću fazu svog putovanja, trebali biste zaključiti već završene cikluse, a možda vam čak treba i pomoć profesionalca.

Sreća i uspjeh mogući su u vašem životu, ali da biste ih doživjeli, prvo morate osloboditi svoje srce od nepotrebnih stvari, tako da stvorite mjesto za sreću i radost.

Usredotočite se na organiziranje svog života tako da vaša budućnost bude onakva kakvu ste je planirali.

atma.hr – 52
2.

2a

Vjerujte u sebe – to je dio vaše najveće snage koja vam omogućuje da se kultivirate čak i kada ste u nedoumici ili u teškoćama.

Imate veliki potencijal da postanete osoba kakva ste oduvijek željeli biti i živjeti život kakav ste oduvijek željeli. Međutim, morate se osloboditi rana iz prošlosti.

Ono što se dogodilo prošlo je i ne može se promijeniti, ali danas možete nešto učiniti da poboljšate svoj život.

Kultivirajte samopouzdanje, ali otpustite prošlost kako bi vam život bio bolji.

atma.hr – 52
3.

3 1

Jedan ste od onih koji sadi upravo one plodove koje želite prikupiti kasnije u životu. Zato vas u budućnosti očekuje mnogo dobrih stvari.

Uspjeh, zdrave veze, novac, avanture – sudbina vas priprema za dobro, ali da biste uživali u tim blagoslovima, važno je da se prestanete osvrtati unatrag.

banner za knjige SUDBINA DUSA 1

Bez obzira koliko volite osobu ili određeni stil života, to više nije vaša stvarnost.

Svijest i mudrost koje koristite u svim područjima svog života također bi trebali biti prisutni kada se oslobađate prošlosti, jer ćete samo na taj način pronaći bolji život.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić