Image by luis_molinero on Freepik

Ovaj portal 9-9 traži od nas da prihvatimo novu eru i ako se možemo uskladiti s univerzalnom energijom, s vjerom i povjerenjem, to nam daje priliku da svoju prošlost i budućnost dovedemo u ravnotežu dok idemo prema našoj sudbini. Uskoro ćemo započeti novu transformacijsku fazu u našim životima, a dok tragamo za dubljim značenjem, bitno je da raščistimo zastarjele stvari kako bismo napravili mjesta za nove. Međutim, ako pokušamo ići naprijed u nove stvari dok se još uvijek držimo prošlosti, sve što ćemo postići je stagnacija. Razdoblja prilagodbe nikad nisu laka, ali rujan/septembar će se pokazati kao najtransformativniji mjesec od svih dok se pripremamo za ulazak u potpuno novo doba 2024. godine.

atma.hr – 52
Portal 9-9 nudi nevjerojatan prozor mogućnosti. Promjena dolazi, ali ova promjena je jako pozitivna. Sada možemo spaliti mostove jednom zauvijek i raščistiti ono što se činilo starim, karmičkim i otrovnim, uključujući sve veze koje nas vežu za ljude ili situacije koje su nam na neki način štetile, ograničavale nas ili kočile.

Radi se o otvaranju i praćenju onih osjećaja i uvida koje smo možda primili u zadnje vrijeme i vjerovanju da kakvu god odluku donesemo, ona odjekuje s razine duše. Poruka ovog mjeseca je sljedeća: Jeste li spremni konačno pustiti prošlost i zakoračiti u novo? Odgovara li život koji želite vašoj stvarnosti?

Ovaj portal 9-9 traži od nas da prihvatimo novu eru i ako se možemo uskladiti s univerzalnom energijom, s vjerom i povjerenjem, to nam daje priliku da svoju prošlost i budućnost dovedemo u ravnotežu dok idemo prema našoj sudbini.

Proći kroz ovaj prolaz i ne osvrnuti se, znači da se možemo uskladiti se s globalnom sviješću, cjelovitošću i služenjem. Unosimo svjetlo u naše dublje želje i potrebe i konačno krećemo u smjeru u kojem sada želimo ići. Ovo je vrijeme ponovnog rođenja za sve nas.

Broj 9 mnogi smatraju brojem “božanskog savršenstva”. Ljepota broja 9 je u tome što nam pomaže da se iscijelimo od prošlih i teških sadašnjih iskustava, stoga je vrijeme da konačno otpustimo sve što nas sputava.

atma.hr – 52
Novi početak

Uskoro ćemo započeti novu transformacijsku fazu u našim životima, a dok tragamo za dubljim značenjem, bitno je da raščistimo zastarjele stvari kako bismo napravili mjesta za nove. Međutim, ako pokušamo ići naprijed u nove stvari dok se još uvijek držimo prošlosti, sve što ćemo postići je stagnacija.

Kada otpuštamo ono što nam je tako poznato – to može djelovati pomalo zastrašujuće i uzrokovati nelagodu. Možemo otkriti da smo toliko toga otpustili, da smo se možda promijenili u odnosu na ono što smo znali da jesmo, da se osjećamo pomalo izgubljeno ili se bojimo nepoznatog.

Svrha svega ovog čišćenja i oslobađanja je uskladiti se sa svojim pravim autentičnim Ja. Sada prekidamo energetske veze starog i dopuštamo da nova vremenska linija bude usidrena kako se stara oslobađa. Za mnoge od nas, ovo je potpuno nova energija, potpuno novi osjećaj sebe.

banner za knjige putovanje dusa

Razdoblja prilagodbe nikad nisu laka, ali rujan/septembar će se pokazati kao najtransformativniji mjesec od svih dok se pripremamo za ulazak u potpuno novo doba 2024. godine.

Odabrali smo hodati ovim putem budni prema energijama, povezani sa svime što je život. Oni od nas koji pokušavaju biti bolji nego što su bili jučer i koji pokušavaju pomoći drugima na tom putu podižu vibracije i frekvencije svijeta.

Izaberite ljubav, suosjećanje i dobrotu, oprostiti i ponovno voljeti uvijek je odgovor.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić