Hej, probudi se, tu sam. Zovem te već tako dugo. Prvo sam šaptala, pa bila malo glasnija, dok na kraju nisam morala početi vrištati ne bi li me čula. Predugo živiš u kalupu koji nije za tebe. Jednostavno nije. Možda je dobar za druge, ali za tebe nije. Gledam te svaki dan i vidim da nisi sretna. Ono o čemu sanjaš, čemu težiš, potisnula si duboko unutar sebe.

atma.hr – 52
Bojiš se uopće pomisliti da bi se to sve moglo ostvariti. Ne želiš niti zamisliti kakav bi tada imala život. A vjeruj mi, moguće je. Sve je moguće ako si to dopustiš. Znam da se bojiš pustiti svoja stara uvjerenja, misli, osjećaje i navike.

Dok slijediš svoje snove, možda ćeš morati pustiti i neke ljude koji su do sada u tvome životu.

Strah je dio promjene i normalno je da će se pojaviti kada iskoračiš u nepoznato.
No od straha teža je lažna sigurnost. Živjeti u nečemu što nije za tebe gore je od doživotnog zatvora.

Ovo je samo tvoj život, jedan jedini. Drugoga neće biti. Koga briga što ostali kažu, govore ovako i onako. Nije to do tebe, to je do njih.

Ne sputavaj svoje snove jer drugi neće razumjeti. Nitko drugi ni ne mora razumijeti, ako ti osjetiš da je to tvoj pravi put.

atma.hr – 52
Dopusti mi da ti pomognem voditi te na tvome putu dok tražiš svoju svrhu i sreću.
Dopusti mi da te vodim do ostvarenja tvojih snova.

Na sve moguće načine si me blokirala vjerujući da ćeš biti sretnija ako ostaneš u svojoj sigurnosti.

No sigurnost ti ne može dati ono što ti može ostvarenje tvog sna.
Zadržavaš se u nečemu samo iz navike nadajući se kako će doći onaj, jedan dan kada ćeš napokon početi živjeti svoj život.

Taj dan je danas, baš sada. Sutra još nije došlo, jučer više ne postoji. Sve što imaš je sada.

Zapravo samu sebe sputavaš i gušiš. Nitko ti ne može reći kako da živiš osim tebe same.
Pusti sva uvjerenja koja ti više ne donose dobro i stvori svoja nova koja će te lakše voditi do tvojih snova.

Živi punim plućima ne obazirući se na tuđe komentare i mišljenje.
Čak i ako nitko ne vjeruje u ono što želiš, ti vjeruješ.
Prepusti se i vjeruj mi. Zajedno ćemo doći do onoga što želiš.
Samo ne odustaj od sebe.

S ljubavlju, tvoj unutanji glas💓💓💓

atma.hr – 52

Napisala: Marta Kravarščan, neurolingvistička praktičarka, life savjetnica, business coach / 2019
Za sva pitanja, konzultacije ili dogovor savjetovanja kontaktirajte me na:
Mob:091/935-6942
Mail:[email protected]

Facebook stranica: Put Promjene – centar osobnog i poslovnog uspjeha

martaO meni: Svakodnevno radim individualno savjetovanje/coaching, predavanja i radionice u sklopu centra Put promjene. Moja uloga je pomoći vam da jasnije shvatite što želite i kako to ostvariti. Osvještavanje neželjenih ponašanja, navika, misli i uvjerenja daje nam mogućnost da zajedno pronađemo moguća rješenja problema ili situacije u kojoj se nalazite. U tome vam savjetovanje/psihoterapija  može biti snažna podrška. Ovo je mjesto gdje možete reći sve što vam je „na duši“ i gdje ću vas čuti bez osude, kritike ili predrasuda. U radu mi je važno da ostvarujemo pozitivne promjene onim tempom kojim je klijent spreman ići. U savjetodavnom i psihoterapijskom radu posebno područje interesa su mi partnerski odnosi, problemi u prehrani kod žena, rad sa različitim ovisnostima, rad na samopouzdanju i razvijanju maksimalnih potencijala u pojedincu, tehnike smanjivanja stresa, anksioznosti i napadaja panike korištenjem vlastitih snaga kao i rad sa „unutarnjim djetetom“ i snovima kako bi se postigla cjelovitost osobe. Iskustvo me naučilo da se svatko od nas može promijeniti na bolje te živjeti život punim plućima. Svi imamo kapacitete i mogućnosti koje tek moramo osvisjetiti, pronaći i prihvatiti u sebi.

Prethodna objavaPrvi korak u samospoznaji – ‘Ja nisam ovo tijelo, već sam duhovno biće’
Slijedeća objavaSavjeti tijekom vladavine Djevice: Veliko čišćenje iznutra i izvana!
Marta Kravarščan
Neurolingvistička praktičarka, life savjetnica, business coach. Svakodnevno radim individualno savjetovanje/coaching, predavanja i radionice u sklopu centra Put Promjene. Moja uloga je pomoći vam da jasnije shvatite što želite i kako to ostvariti. Osvještavanje neželjenih ponašanja, navika, i uvjerenja daje nam mogućnost da zajedno pronađemo moguća rješenja problema ili situacije u kojoj se nalazite. U tome vam savjetovanje/psihoterapija može biti snažna podrška. Ovo je mjesto gdje možete reći sve što vam je „na duši“ i gdje će vas čuti bez osude, kritike ili predrasuda. U radu mi je važno da ostvarujemo pozitivne promjene onim tempom kojim je klijent spreman ići. U savjetodavnom i terapijskom radu nema prisile, tada je kontraproduktivna. U savjetodavnom i psihoterapijskom radu posebno područje interesa su mi problemi u prehrani, rad sa različitim ovisnostima, rad na samopouzdanju i razvijanju maksimalnih potencijala u pojedincu, tehnike smanjivanja stresa, anksioznosti i napadaja panike korištenjem vlastitih snaga kao i rad sa „unutarnjim djetetom“ i snovima kako bi se postigla cjelovitost osobe. mob:091/935-6942 / mail:[email protected]