atma.hr – 52
Normalno je da kada počnete intenzivno promišljati o sebi, promatrati sebe, slušati svoje misli i osjećaje te ih svjesno mijenjati, vama treba mir, odmak i povlačenje.

Zapravo je povlačenje iz vanjskog svijeta ulazak u unutrašnjost, a tamo sve vrvi od života!

Počinjete biti zaokupljeni sobom i životom na sasvim drugačiji način i sve se čini novo i čarobno.

Imate dojam da gubite potrebu za druženjem s ljudima. Zapravo se radi o tome da se mijenja motivacija potrebe za druženjem.

Teme, energije koje želite razmjenjivati s okolinom su pozitivne, produhovljene, životne ili jednostavno radosne.

atma.hr – 39

To je razlog zašto vam se čini da ste izgubili potrebu za druženjem, pogotovo s ljudima koji vam vibracijski nisu sukladni.

Dok ste još na početku samootkrivanja, vi sebe hvatate u niskim vibracijama i svjesno ih podižete, a okolina je još uvijek puna negative ili bolje rečeno vi po starim navikama negativu primjećujete u čas posla pa vas taj vaš odnos do negative destabilizira.

To će se s vremenom promijeniti.

Postat ćete stabilniji i negativnost vam neće smetati jer više nećete imati negativan odnos prema njoj.

Dakle, sve je u redu s vašom potrebom za samoćom.

Učite kako voljeti sebe, život i sve što postoji.

Neka. Dozvolite sebi da slušate i poštujete svoje potrebe.

atma.hr – 52
Sve će se s vremenom promijeniti.

Mir, primanje, spoznaja, odmor, sakupljanje snage i mudrosti su prirodan ciklus prije akcije, djelovanja, primjene znanja.

To je krug postojanja.

Uživajte u ljepoti unutrašnjeg svijeta i samospoznaje!

Anita Žugec

Prethodna objavaVoljela bih da mi je netko rekao OVIH 5 stvari kada sam kretala raditi na sebi!
Slijedeća objavaNapravite ovo čudotvorno ulje i prirodno otklonite bolove u leđima i zglobovima
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.