Čitateljima Atme donosimo ulomak iz knjige “Šapat anđela ljubavi” autorice Adele Franceković. Adela nam je poznata kao autorica Transformacijskih principa, uspješna poduzetnica, majka i partnerica, a zovu je inutitivnom čarobnicom radi cjeloživotne komunikacije s anđelima. U Hrvatskoj je upravo “Šapat anđela ljubavi” prvijenac knjiga duhovne tematike o anđelima domaće autorice. 

atma.hr – 52
Kroz knjigu o anđelima Adela prenosi životne istine i Transformacijske principe koji čitateljima pomažu da promjene život na bolje i okrenu se rješenjima. Knjiga govori o tome kako je Adela potaknuta vlastitim životnim problemima, odlučila promjeniti svoj život i kako su ju Anđeli nadahnuli da kroz razne životne situacije nađe svjetlo na kraju tunela i da počne nadahnjivati ljude oko sebe da se pokrenu. Donosimo vam jedan od ulomaka kako bi de i vi nadahnuli na ljubav prema sebi i drugima i prepustili čarobnim krilima Anđeoskih transformacija.

Promocija knjige održati 21. listopada 2019. godine u Hotelu Dubrovnik, Gajeva ul. 1 u Zagrebu s početkom u 18:00 sati. Radi ograničenog broja mjesta, svoje dolazak možete rezervirati potvrdom na mail [email protected] ili pozivom na broj 091 1708 085.

Život je u vašim rukama


Widget not in any sidebars

“Ne krivite druge. Ne tražite opravdanja. Uzmite život u svoje ruke i dignite glavu prema ljubavi kojom ste okupani. S pognutom glavom se ne ide hrabro kroz život, a sjetite se da ni ljubav u vama to ne zaslužuje.

Život je u vašim rukama.

Možda ste kroz djetinjstvo dobili upute da trebate više slušati, da dobre djevojčice to ne rade, da se o vas očekuje da budete više nježne, blage, mirne i slušate upute onih koji će vam reći kako se treba ponašati.

To bi sve bilo u redu da su nas savjetovali oni koji točno znaju kako izgleda život, da njihove upute nisu bile obojane njihovim vlastitim strahovima, strpnjama i pogrešnim uvjerenjima. Bilo bi dobro da je i svijet u koji ulazimo potpuno prijateljski raspoložen, pošten i da uvažava različitost pojedinca. Sve bi bilo dobro da su shvatili da njihove upute ne služe u svim situacijama i sa svim ljudima.

Nažalost, koliko god ste savjeta dobili „za vlastito dobro“, nitko ne može pretpostaviti u kakvim životnim okolnostima ćete se naći i gdje ta poslušnost neće biti od koristi. Ne mogu znati gdje ćete se kretati i što će se očekivati od vas. Neće znati hoćete li se negdje trebati boriti za sebe i svoj život. Kad nas savjetuju, ljudi gledaju iz sadašnjeg trenutka svojih ograničenja i spoznaja.

Ne trošite život na savjete koje ste davno trebali odbaciti. Osjetite koliko snage je u vašim rukama i koliko toga ste u životu već prehodali, a da niste ni shvatili koliko je moći trebalo da se to sve prođe.

Život je zaista u vašim rukama, ne dopustite riječima koje vam odzvanjaju u glavi da vas zaustave, obeshrabre ili sputaju.

Ne dopustite sebi da svakoga slijepo slušate bez razmišljanja zašto to čine i s kojim namjerama. Saslušajte, ali ne morate nužno i poslušati. Što god učinili, vi ste jedina osoba koja je odgovorna za svoje životne odluke.

Ne krivite druge. Ne tražite opravdanja. Uzmite život u svoje ruke i dignite glavu prema ljubavi kojom ste okupani. S pognutom glavom se ne ide hrabro kroz život, a sjetite se da ni ljubav u vama to ne zaslužuje. Anđeli nas prate i strpljivo čekaju da spoznamo dubinu ljubavi kojom smo zagrljeni od rođenja.”

Promocija knjige održati 21. listopada 2019. godine u Hotelu Dubrovnik, Gajeva ul. 1 u Zagrebu s početkom u 18:00 sati. Radi ograničenog broja mjesta, svoje dolazak možete rezervirati potvrdom na mail [email protected] ili pozivom na broj 091 1708 085.

atma.hr – 52