Foto: pixabay.com

Ako spavate u duhovno prožetom ozračju, možete sanjati snove koji nude duhovne spoznaje i pomoć. Ako nekog često napadaju negativna bića, to se zbiva zbog onečišćene svjesnosti i atmosfere koja se treba uzdignuti (očistiti). Negativna bića ne vole posjećivati čist um i energetski (i fizički) čist prostor.

atma.hr – 52
“Kako se duhovno otvarate, vaše suptilno tijelo ima određen sjaj koji privlači bića iz božanskih i iz negativnih područja. Postajete senzitivniji i svjesniji svega. Postajete intuitivniji i doživljavate više iskustava dok sanjate.

Ako trebate primiti neke poruke, uvijek ćete imati dojmove, čak i kad spavate, i djelovat ćete u skladu s njima, a da i niste svjesni toga. Ako je komunikacija doista namijenjena vašem rastu, čak i ako je zaboravite  ili ne shvaćate njezin značaj, ipak će utjecati na vašu svjesnost.” – Bhakti Tirtha Swami

Utjecaj na nevidljivo

Postoje stvari koje možete učiniti da biste se zaštitili od negativnih utjecaja za vrijeme spavanja. Korisno je u kući objesiti sliku svete osobe jer sve ima energiju.

Stavite sliku duhovno napredne osobe kod kreveta tako da izgleda kao da nadzire vaše fizičko tijelo.

Što je osoba duhovno naprednija, to u njezinoj fotografiji ima više moći i više vam može pomoći.

atma.hr – 52
Negativna vas bića neće uznemirivati kad vam je svečeva slika iznad glave.

Kad dođete u sredinu koja se razlikuje od sredine u kojoj obično spavate, sjetite se da svako obitavalište ima energiju ljudi koji ga često posjećuju.

Nekim ljudima, osobito duhovno orijentiranim, teško je čvrsto spavati u hotelima i motelima. Uznemiruje ih nečista energija koja prožima takve sredine, čak i ako nisu mjesecima korištene. Zdravo je pročistiti takva mjesta puštanjem duhovne glazbe.

Mantranjem, meditiranjem ili čak stavljanjem duhovnih slika tijekom boravka možete takvu sredinu preobraziti u mjesto koje zapravo povećava vašu svjesnost.

Ako se ništa ne učini da se ozračje produhovi, to je kao da uđete u sobu ispunjenu otrovnim parama. Vrijedi i obrnuto: ako spavate u duhovno prožetom ozračju, možete sanjati snove koji nude duhovne spoznaje i pomoć.

Ako nekog često napadaju negativna bića, to se zbiva zbog onečišćene svjesnosti koja se treba uzdignuti. Negativna bića ne vole posjećivati čist um kao što štakor ne odlazi na čisto mjesto.

Svjesnost možete pročistiti držeći se gore spomenutih savjeta i održavanjem strože duhovne prakse.

Uvelike vam može pomoći ako po kući stavite duhovne predmete i ne dopustite da se nijedna negativna djelatnost ne odvija u vašoj sredini.

Možete zamoliti prijatelje i bližnje da se suzdrže od pijenja, pušenja, drogiranja, ogovaranja ili bilo koje druge djelatnosti koja ne potiče duhovne misli i djela.

Ako ste senzitivni i uvidite da ste stalno pod napadom, da imate noćne more ili osjećate da vam se tijelo redovito zlouporabljuje, to se ne mora nužno zbivati zbog bića koja su okrutna ili zla, već zbog onih koja traže ljubav i potporu ili su samo djetinjasta i nestašna.

U takvim slučajevima možete se u umu ljubazno i samilosno obratiti biću i pozvati ga da meditira s vama u vašem posvećenom prostoru.

atma.hr – 52
Uključite ga u neku duhovnu djelatnost, malo ga gurajući prema pravom smjeru.

Ako su vaša ljubav i predanost dovoljni, doslovce možete osloboditi tu dušu iz stanja ropstva ili nesuvislosti. Da bi se uzdigla i postala duhovno uspješna, tim je bićima potrebno dovoljno ljubavi i svjetla.

Ako su zla, strah im daje snagu. Kao duhovni ratnik i lučonoša, osoba ispunjena ljubavlju može se boriti s takvim bićem kako bi oslobodila njegovu dušu i poslala je da nastavi svojim putem.

Bhakti Tirtha Swami
korišteni dijelovi iz knjige “Duhovni Ratnik”

Knjigu možete naručiti ovdje – http://duhovniratnik.com/duhovniratnik1/