Foto: pixabay.com

Ljubav može biti jednako zastrašujuća kao i uzbudljiva, ali strah od ljubavi ne bi nas smio spriječiti da ju osjetimo i živimo.

Bez obzira na prošlost i ljude koji su nas povrijedili, tvoje slomljeno srce će se iscijeliti kad nađeš hrabrosti ponovno voljeti.

….

Da odmah prekinemo tvoje loše misli, voljet ćeš nekog ponovno, vjeruj nam.

Čak i ako ne želiš, ako si govoriš da je ljubav besmislena ili privremena, da ljudi vjeruju u ljubav samo jer im daje nadu u bolje sutra,  jednog dana naći ćeš osobu zbog koje ćeš shvatiti da je prava ljubav stvarna.

Takva ljubav, čak i ako nije zauvijek, postoji.

Nađi nekog zbog kog osjećaš nadu, a ne strah

Nekog tko te drži za ruku kao da te nikada neće pustiti. Nekog zbog čijeg dodira osjećaš povjerenje. Nekog u čijem se prisutstvu osjećaš ugodno.

Nekog tko ti daje nadu da je ljubav autentična jer zbog te osobe to i osjećaš.

Nađi nekog kome si prioritet

Nekog tko ima mjesta za tebe, a ne mora napraviti mjesta za tebe.

Nekog tko se ne mora truditi da se osjećaš kao da mu pripadaš, već jednostavno osjećaš da pripadaš.Nađi nekog tko te voli zbog pravih razloga

Nekog tko ne može podnijeti da si tužna.

Nekog tko uživa u tvojoj sreći, nekog tko želi biti najbolja verzija sebe za tebe kao što i ti želiš za njega.

Nađi nekog zbog kog se osjećaš kao najveća sretnica

Sretnica što te taj netko odabrao i nastavlja te odabirati svakoga dana.

Nađi nekog tko se osjeća kao sretnik što si ti odabrala njega, kao što se i ti osjećaš kao sretnica zahvaljujući njemu.Nađi nekog tko cijeni tvoj uspjeh i tko želi da uspiješ

Ne zato što želiš biti bolja od te osobe u natjecateljskom smislu, nego zato što želiš biti svoja najbolja verzija kad si s njom.

Nađi nekog tko ti postavlja izazove

Nekog zbog kog ćeš mijenjati perspektivu. Nekog tko se neće uvijek složiti s tvojim mišljenjem, ali će ga poslušati i reagirati iskreno. Iskrenost nije uvijek lijepa, ali znat ćeš da ta iskrenost dolazi iz ljubavi, a ne iz zavisti.

Nađi nekog tko će učiniti da osjećaš manji strah od ljubavi, dok on ne nestane. Nekog zbog kog će ljubavno uzbuđenje biti dovoljno da prevaziđeš taj strah od ponovne ljubavi.

Izvor: zdravaisretna.hr

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.