Tradicionalni Usui Shiki Ryoho Reiki se podučava u tri stupnja. Vrijeme koje je osobi potrebno da savlada znanje ovisi o njegovom iskustvu s energijama. Najkraće vrijeme do Majstorskog stupnja je tri mjeseca, no može biti i više od 10 godina. Svatko je individualan i vrijeme za učenje Reiki tehnike je jedino ispravno ako pojedinac prima znanje po svojem osjećaju.

UKRATKO: Reiki se poučava u tri stupnja:

I STUPANJ
Iscjeljivanje na fizičkoj stvarnosti. Tečaj za 1 stupanj bi trebao trajati barem dva dana, kako bi se sve u programu moglo dovršiti.
II STUPANJ Iscjeljivanje na emotivnom, mentalnom i duhovnom tijelu. Na drugom stupnju uči se iscjeljivati na daljinu, iscjeljivanje uzroka i puno drugih vitalnih tehnika iscjeljivanja.
III STUPANJ Još se zove Majstorski stupanj, na kojem osoba uči o majstorskom simbolu koji mu služi za osobni duhovni razvoj. Na tom stupnju Majstor-Učitelj vas upoznaje s tradicijom usklađivanja, podučavanja i održavanja Reiki tradicije drugim učenicima.

Podučavam uzbudljive tehnike, prepune života, koje su primjenjive odmah u realnom životu. Imam preko 18 godina iskustva u osvještavanju kroz meditaciju i energetski rad. Učinkovito radim na uklanjanju stresa i povećanju energetske kvalitete života i radne okoline. Najviše sam siguran u svoj duhovni rad. Nikada nisam osjetio strah ni dilemu u duhovnom radu, iscjeljivanju i u meditaciji. Tehnike koje podučavam u vrlo kratkom vremenu daju veliku količinu energije, što polaznicima mojih tečaja daje novu svjesnost za rješavanje starih problema, te im se tako otvaraju nove prilike u budućem životu.
Veseli me prilika da se upoznamo!

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Ostali certifikati koje sam položio: • Majstorski stupanj sustava prirodnog iscjeljivanja, • Access Consciousness Bars, • Access Consciousness, • Quantum Leap, • Train the trainer, • Drugi majstorski dan (GWNB, Ninpo Taijutsu).

Prijavnica: Reiki tečaj u rujnu…

prijavi se plava