Art: Adam Scott Miller

Svijetlite, budite sada svjetionici svima oko sebe, budite putokaz u ova tamna vremena! Kada podignete svoju energiju do srca, ona tu ostaje trajno. Više se ne spušta. Tada je polako dižete do grla i počinjete govoriti „svoju istinu“. Nitko nije suvišan i nitko nije nebitan. Samo se trebamo pojaviti i istupiti za dobrobit sviju.

atma.hr – 52
Obitelj je temelj zdravog društva. Zato ojačajmo SADA naše obitelji. U tome se sastoji naša uloga, da dajemo ljubav. Uradimo sve da se obitelji učvrste, da jedni druge upoznamo u dušu jer ćemo samo tako opet započeti živjeti svoju istinsku BIT. Vrijeme je da spoznamo svoje vrline i da smo ih spremni dijeliti sa svima drugima.

Dijete koje sada čuvate možda je osoba koja će uskoro imati vodeću ulogu u svijetu, a tu će ulogu moći savršeno obavljati samo zato jer je imalo mamu, tatu, baku ili djeda koji su ga učili pravim stvarima, koji su mu usadili ljubav, radost i mir kao najveće vrijednosti koje može imati.

Ne, vi niste beznačajni i upravo SADA vi odigravate najveću zadaću u svom životu, samim BIVANJEM! Količina ljubavi i svjetlosti koja je u vama akumulirana kroz život dovoljna je da se osvijetli cijeli jedan grad.

Zato dragi svi koji ovo sada čitate, svijetlite, budite sada svjetionici svima oko vas, koji još nisu upalili svoja svjetla. Budite im putokaz u ova tamna vremena kako bi i oni bili mirni i nepokolebljivi kao i vi.

atma.hr – 52
Svi ljudi koji danas žive najjače su duše koje su ikada živjele i vi ste TI izabrani, upravo zbog najjačeg oružja u sebi – ljubavi. Ljubav je ta koja najjačeg neprijatelja pokorava, oduzimajući mu ubojitost.

Zato odlučite samo BITI to što jeste. Dišite duboko jer se sa svakim dahom povezujete s Božanskim u sebi, održavajte svoj mir i sjajite još jače.

I TRAŽITE! Naravno, vi ste TI koji trebaju tražiti. Tražite da se sva blaga ovog svijeta oslobode na korist svakog živog bića na Planetu. Mi smo došli da živimo kao slobodna bića i dosta smo robovali i preživljavali. Došli smo birati iskustva na korist svih.

Ova je Planeta biser i zato je vrijeme da naša Majka Zemlja opet zasja.

atma.hr – 52
Stoga joj dajmo svoju ljubav jer nas hrani, daje sklonište, štiti, daje vodu i zrak i obilje svake moguće vrste, a da većina to niti ne primijeti cijeli svoj život. Mi smo ti koji joj sada trebamo svojom ljubavlju osigurati mir i spokoj da ona sama ostvari svoj proces regeneracije kroz koji sada prolazi. A moći ćemo joj sve to omogućiti ukoliko i sami u sebi imamo mir i spokoj.

Zaboravite sve što ste naučili u školi jer je većina toga laž. Samo budite to što jeste. Vi ste TI spasitelji koje čekate. Da, dijelovi vaše duše žive u višim dimenzijama i sada vam pomažu da se sjetite tko ste kako bi pokrenuli lavinu svoje ljubavi i svjetlosti i tako ostvarili svoju životnu svrhu.

atma.hr – 52
Zašto ste se do sada osjećali tako mali i beznačajni? Zato jer se niste do sada povezali sa svojim srcem. Sjetite se da srce prvo kuca kada se oplodi jajna stanica. Srce čuva Božansku Iskru koja vi jeste.

Zašto tu Iskru nitko nije do sada otkrio u srcu? Zato jer ona postoji u višoj dimenziji u koju sada ulazimo. Nemoguće ju je vidjeti iz niže dimenzije, ali mi koji smo si digli vibraciju na viši nivo i počeli stalno živjeti u višoj vibraciji, postali smo je svjesni. Postali smo svjesni našeg božanskog nasljeđa.

Sjajimo, SADA je vrijeme! TRAŽITE, jer sve je već vaše. Nitko na svijetu, baš nitko nije iznad vas. Nikad! Kada podignete svoju energiju do srca, ona tu ostaje trajno. Više se ne spušta. Tada je polako dižete do grla i počinjete govoriti „svoju istinu“. Tu vašu istinu nitko ne zna. To vam nitko na svijetu ne može reći jer ste vi original.

Samo vi možete svojim djelovanjem otkriti što je to što možete ponuditi cijelom svijetu i vi ste možda taj mali djelić mozaika koji nedostaje. Tako je i sa svima nama ostalima koji smo kamenčići u mozaiku.

Slika koja sad dobiva konture i koju sada zajedno stvaramo je impozantna i zato se svi i trebamo potruditi da svatko popuni svoje mjesto.

Nitko nije suvišan i nitko nije nebitan. Samo se trebamo pojaviti i istupiti za dobrobit sviju.

Sada imamo vremena otkriti koja je to naša najveća vrijednost kojom možemo izraziti sebe i davati jer smo tada najbolji i za sebe i za cijeli svijet. Sretno svima!

Napisala: Ljiljana Posavec, atma.hr