Irena Brbić

Kako vratiti zdravlje i energiju, kako otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život te pobjediti stres, otkrila nam je Irena Brbić.

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima kroz konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh”, i osigurati bez-stresan odlazak na posao svaki dan.

atma.hr – 39

Sve brži tempo naše svakidašnjice svakodnevno nas prisiljava da prilagođavamo sebe, svoje navike i život na bitke za pobjedu stresa, poboljšavanje zdravlja, energije, iscjeljivanje tijela iznutra prema van. S naglaskom na važnost saznanja osnovnog uzroka i stvarnog liječenja osobe umjesto bolesti, krećemo na zdravo putovanje u našim tijelima.

„Tijelo, um, duh“ naziv je konferencije, koja objašnjava da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Kako vratiti zdravlje i energiju, kako otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život pobjedom nad stresom, otkrila nam je Irena Brbić, homeopatkinja. Magistrirala je u Prestonu, UK, na University of Central Lancashire integrativnu zdravstvenu skrb i trenutno je doktorant jezika i kognitivne neuroznanosti (JEKON) na Sveučilištu u Zagrebu.

atma.hr – 39

Koji je prvi korak prema zdravom tijelu, umu i duhu?

Tijelo, um i duh su povezani, međusobno ovise jedan o drugome i ako su u koherenciji onda je ljudski organizam u homeostazi, tj. ravnoteži. Simptomi koji se pojavljuju su samo znakovi neravnoteže i stoga ne bi trebali biti potiskivani i ometani. Njih treba razumjeti i promovirati jer se radi o inteligentnom pokušaju organizma da tako postigne ravnotežu odnosno simptomi mu pomažu da se oporavi od stresnog stanja.

U kolikoj mjeri se stres na radnom mjestu može projicirati na zdravlje pojedinca? Javlja li se veći interes pojedinaca za pobjedu stresa i preuzimanjem kormila nad svojim životom i u poslovnim sferama?

Što je osoba razvijenija ili bolje reći, svjesnija, to su i njene psiho-emocionalne i mentalno-duhovne razine organiziranije. Viša osobna ali i kolektivna svjesnost dovela je do shvaćanja da se ne može odvojiti osobni od profesionalnog rasta i da jedno utječe na kvalitetu drugoga. Preuzimanjem odgovornosti za svoj život i zdravlje mijenjamo i svoje profesionalno okruženje i ljude s kojima surađujemo. Stres je neminovan, međutim naša reakcija na njega je u našim rukama.

atma.hr – 39

Imate li saznanja, mijenjaju li lideri svoje poglede i pristup radu; ukazuje li on veći interes za zdravlje svog tima?

Svako ljudsko biće ima sposobnost razmjene energije s okolinom. Informacije između članova tima se stalno energetski razmjenjuju i o zajedničkoj energiji ovisi uspjeh cijelog tima. Istinsko vodstvo podrazumijeva i osigurava zdrav i sretan tim.

Super-junak ne može biti svatko. Stoga nam se pridružite na konferenciji Superjunaci biznisa ‘Tijelo, um, duh’, 14.03.2019. u Double Tree by Hilton Zagreb i postani jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

superjunaci biznisa organizatori i sponzori