Art: Mario Sánchez Nevado

Numerologija i astrologija su povezane pa tako svaki horoskopski znak u numerologiji ima svoj astro kod, koji ga obilježava i daje mu karakteristike i određenu energiju. Po toj energiji i svaki znak ima biljku koja mu pripada.

atma.hr – 78
OVAN – astro kod 8 – Orlovi nokti

To je vrlo egzotičan cvijet koji je praktično neuništiv. Izuzetnog je mirisa.

Simbol je prilagodbe i trajnosti, kao i sam Ovan i broj 8.

BIK – astro kod 6 – Poljski mak

Oličenje je prirodnosti, hedonizma i lakoće življenja, a svojom crvenom bojom asocira na borbu, strast i užitak, koje donosi Venera.

BLIZANAC – astro kod 5 – Lavanda

Lavanda je cvijet koji ima moć da relaksira i puni baterije, prvenstveno mirisom, koji osvježava i regenerira, te izgledom koji predstavlja savršen spoj klasičnog i mladenačkog u Merkuru.

RAK – astro kod 2 – Bijela ruža

Ona pripada ovom znaku i Mjesecu. U njoj je sadržana sva ljupkost, elegancija, ali i pretjerana brižnost, te širok spektar emocija kojima nije lako zagospodariti.

Simbol je čiste ljubavi.

atma.hr – 39

LAV – astro kod 1 – Suncokret

Pripada Lavu i broju 1, kojim vlada Sunce. Simbol je društvenosti, entuzijazma, ponosa i vitalnosti.

Suncokret je dominantan i samouvjeren, pa na običnoj livadi nepogrešivo okreće glavu suncu kao izvoru energije.

DJEVICA – astro kod 5 – Žabnjak ljutić

Ljutić je simbol skromnosti i praktičnosti. U njegovom jednostavnom izgledu vidi se težnja ka savršenstvu.

Odiše klasikom i elegantnim izgledom što su odlike Djevice, a svojom žutom bojom asocira na mladost, koju nosi Merkur.

VAGA – astro kod 6 – Orhideja

Cvijet koji svojom ljepotom zadivljuje, a za to se pobrinula Venera.

Simbol je dostojanstva, glamura i krhkosti.

atma.hr – 75ŠKORPION – astro kod 8, 9 – Božur

Božur je oduvijek važio za simbol strasti (8), misticizma i stradanja (9), pa su i Mars i Neptun dali svoje utjecaje na ovaj znak.

STRIJELAC – astro kod 3 – Karanfil

Karanfil osvaja svojom ljupkošću i mirisom, a posjeduje, taman toliku dozu revolucionarnosti koja vraća vjeru i osmijeh na lice, a koju nosi Jupiter u svojim odlikama.

JARAC – astro kod 4 – Maćuhica, Dan i noć

Ovo je cvijet koji važi za simbol unikatne ljepote, a Saturn mu daje odlike prkosa, kako vremenu, tako i životnim okolnostima.

Cvijet koji je postojan i izdržljiv.

VODENJAK – astro kod 7 – Gladiola

Ona svojim sabljastim listovima i ponosnim držanjem naglašava pozitivan stav, hrabrost da se ne odustaje i nepredvidivost u trajanju.

Uran vlada ovim brojem.

atma.hr – 78
RIBE – astro kod 9 – Lotos

Lotos je spoj savršene ljepote, čistoće i mudrosti. Podsjeća da nije sve crno.

Lotos prihvaća svoju “moć”, da netaknuto plovi čak i najprljavijim vodama (Neptun 9).

Nevena Đukić / astroportal.in

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.

POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

  1. HTELA BIH I JA PODELITI ISKUSTVO DECKOME OSTAVIO BEZ IKAKVOG RAZLOGA NISAM ZNALA STA SE DOGADJA
    MOJA PRIJATELJICA PRONASLA ZENU KOJA ZNA I UME DA VRATI VOLJENU OSOBU…SVE PREPORUKE…JA SAM JOJ PISALA NA…+385923705291 VIBER..ZOVE SE SENKA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here