Foto: stocksnap.io

Svi oni koji teže samo ovozemaljskim bogatstvima i statusnim simbolima, mogu do njih doći korištenjem Tajne, ali nepoštivanjem drugih univerzalnih zakona, obično sve opet izgube. Zakon privlačnosti je tajna uspjeha i sreće čovjeka, ali nipošto jedini faktor za ovo dvoje. Postoje mnogi drugi univerzalni zakoni koji bi trebali biti ispoštovani!

atma.hr – 52
Postoji stara poslovica koja kaže: “…kad je učenik spreman, učitelj se pojavi.”

To znači da mi ljudi tražeći neke odgovore nesvjesno privlačimo situacije koje nam pružaju mogućnost da iskusimo i naučimo upravo ono što tražimo.

Ovo se odnosi i na poimanje Tajne i njenog pravog značenja. Tajnu će razumjeti samo oni koji su spremni za nju!

Tajna nije samo sredstvo za ostvarenje materijalnih dobara. Tajna nam, uistinu, može pomoći da dođemo do dubljih istina i pronađemo smisao svoga postojanja.

Svi oni koji teže samo ovozemaljskim bogatstvima i statusnim simbolima, mogu do njih doći korištenjem Tajne, ali nepoštivanjem drugih univerzalnih zakona, obično sve opet izgube.

Zakon privlačnosti je tajna uspjeha i sreće čovjeka, ali nipošto jedini faktor za ovo dvoje.

Postoje mnogi drugi univerzalni zakoni koji bi trebali biti ispoštovani kako bi se čovjek približio svome idealu i ostvario ono što je cilj njegovog življenja.

atma.hr – 52
Cilj postojanja nekad nije lako pronaći pa mnogi od nas polaze od onih površnih statusnih simbola, kao što je novac, materijalna bogatstva ili moć…

Ispod te težnje za bogatstvom i simbolima, krije se samo jedna, svima nama svojstvena želja, želja da se osjećamo dobro.

I , upravo od TE želje treba početi proces svog spiritualnog razvitka.

Dakle, za Tajnu je potrebno uložiti puno mentalnog posla i slijediti univerzalne istine, i tek onda tajna više neće biti tajna, već način življenja.

3 koraka stvaralačkog procesa

Stvaralački Proces pomaže vam u stvaranju svega što želite u tri jednostavna koraka: traženje, vjera i primanje.

Kad od Svemira trebate zatražiti ono što želite to je prilika i da sebi razjasnite što želite.

Kad vam to postane jasno, već ste zatražili.

Vjera znači da se trebate ponašati, govoriti i razmišljati kao da već imate ono što ste zatražili.

Kad se uključite u frekvenciju ostvarenja traženoga, zakon privlačnosti pokreće ljude, događaje i okolnosti koji vam donose željeno.

Primanje obuhvaća osjećaj koji se javlja kad vam se želja ostvarila. Sadašnje dobro raspoloženje uključuje vas u frekvenciju onoga što želite.

Da biste npr smršavili, nemojte se usredotočiti na »gubitak tjelesne težine«. Umjesto toga se usredotočite na svoju savršenu težinu. Probudite u sebi osjećaj savršene tjelesne težine i tako ćete je prizvati.

atma.hr – 52
Svemiru nije potrebno vrijeme da bi očitovao ono što želite. Podjednako je lako ostvariti jedan kao i milijun dolara.

Počnete li od sitnica, kao što su šalica kave ili mjesto za parking, lako ćete uočiti način na koji možete iskusiti djelovanje zakona privlačnosti.

Snažno naumite privući neku sitnicu. Kad iskusite moć privlačenja, možete stvarati i puno veće stvari.

Unaprijed osmislite svoj dan razmišljajući o tome kakvim ga želite i tako ćete pomalo promišljeno stvarati – svoj cijeli život.

zakonprivlacnosti.com