Designed by Freepik

atma.hr – 52
Obvežite se na izvanrednost. Danas odlučite biti najbolji u onom što radite.

Postavite si ciljeve da stignete među 10% najboljih u vašem polju djelovanja, štogod to bilo. Ne postoje uspješne osobe koje nisu prepoznate kao jako sposobne i kompetentne u svojim poljima djelovanja.

Većina onih koji su danas među 10% najboljih započeli su među 10% najlošijih. Svatko kome dobro ide jednom, prije nije išlo tako. Ono što je netko drugi učinio možete i vi.

Evo jednog velikog pravila za uspjeh: Vaš život može postati samo bolji kada vi sami postanete bolji.

Vaša odluka da postanete izvanredni u svemu što radite, da dođete među najboljih 10% iz vašeg polja djelovanja može postati ključ velikog uspjeha. Ova odluka je također kamen temeljac visoke razine samoodgovornosti i samopouzdanja.

atma.hr – 39

Kada ste stvarno dobri u onom što činite, osjećate se još odlučnijim i entuzijastičnijim. Kvaliteta vašeg djelovanja utječe na čitavu vašu osobnost i odnose s drugim osobama.

Evo jednog od najvažnijih pitanja za vas, da si ga postavljate i na njega odgovarate do kraja života: Navedite jednu vještinu, za koju znate da bi, ako bi je razvili i izvanredno koristili, imala najveći pozitivni utjecaj na vaš život?

Ne možete postati dobri u svemu preko noći, ali možete identificirati jednu vještinu koja vam može najviše pomoći sada i tada se bacite cijelim svojim srcem i bićem na razvijanje te vještine. Postavite si to kao cilj. Zapišite si to. Postavite si rok.

Napravite plan i svaki dan radite na tome da postanete što bolji u tom području. Bit ćete zaprapašteni kada uočite razliku koju čini ova obveza na izvanrednost u vašim životima. Ona će vam puno pomoći u tome da postanete što uspješniji u svom životu.

Akrura das
gitacoaching.blogspot.com

atma.hr – 39

Tajne uspjeha:

Tajna uspjeha broj 1 – Sanjaj velike snove

Tajna uspjeha broj 2 – Razvijte jasan smisao pravca kretanja

Tajna uspjeha broj 3 – Gledajte na sebe kao na samoodgovornu osobu

Tajna uspjeha broj 4 – Radite ono što volite raditi

Tajna uspjeha broj 5 – Obvežite se na izvanrednost

Tajna uspjeha broj 6 – Postanite ustrajni

Tajna uspjeha broj 7 – Posvetite se cjeloživotnom učenju

Tajna uspjeha broj 8 – Štedite i ulažite novac

Tajna uspjeha broj 9 – Naučite svaki detalj vašeg zanimanja